Snart lön!

Postat i Allmänt

Snart får man lön, och vad jag längtar efter denna otroliga händelse som skänkts från ovan!! Har miljoner grejer jag måste fixa och beställa. Tror inte jag shoppat sedan i julas.. Inte för att jag tänker stor-shoppa nu heller, men lite sommarkläder behöver man ju, och mobilräkningen behöver betalas hehe. Känner mig gammal, alla mina pengar går åt räkningar och nytt bibliotekskort typ.

Jag har inte jobbat på några dagar nu, vilket känns konstigt. Jag vill så gärna jobba!! Men jag är bara extraanställd, förhoppningsvis ringer de snart igen :)

Jag idag! Ingen idé att sminka sig idag, makeup kan inte trolla bort detta trötta ansikte ! Det var en rätt så jobbig dag igår så jag sov knappt alls inatt...Idag har jag varit hos arbetsförmedlingen, och sedan varit i biblioteket för att låna ljudböcker. Haha jag vågade inte erkänna att ljudböckerna (som är sagoböcker jag lyssnat på i hela mitt liv) var till mig så jag sa i biblioteket att det var till min 10-åriga lillebror...

Sen åkte jag hem, tränade, och mixade jordgubbar och banan, och drack det. G-O-T-T!
(Och vadfan hände med min arm längst ner till vänster? Blev helt ljust och dimmigt :S )


Det var min dag det! Och klockan är ju iofs bara.15:30 så.. får se vad jag hittar på mer. Svara lite mail och så! Eventuellt ska jag snart till Sthlm för ett modelljobb men det är bara över dagen. Sköj!


Perfect Lina...only one day...but maybe is funny =)Nice Cardigan ...i need it.You can check my new DALI OUTFIT in www.laviequo.comXOXO from MUNICHLa Vie QuotidienneI open my shop in: http://laviequo.blogspot.com/2012/04/laviequocom-shop.html

Vart jobbar du nu? :)

Oh yes, det var så gott :D

du är så fin!!

Hoppas du får en awesome dag! :*Puss! / http://sarahcarlstens.blogg.se

Tycker inte du ser det minsta trött ut! Så fin :)

smoothie ser god ut!!!!:DSV; Naw tackar så hemskt mycket:D Blir så Glad:3

Och säg gärna vad du tycker om mina "Where Am i?" Modell bilder som jag har tagit på Tove:D

Är man så fin som du utan smink så behöver man absolut inte måla sig :)

Sv: mmm sjukt gott! Fin blogg du har

Va söt du är :)
NAMN
Kom ihåg mig?

EPOST (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR