1Password iPhone iPad

1Password presenterar en plan med månadsabonnemang för privatpersoner

1Lösenord är en av de mest kända lösenordshanterarna hittills, särskilt för sina många uppdateringar och dess säkerhet. Tjänsten fungerar från början som en betald licens. Han bestämde sig för att starta ett alternativ, nämligen den månatliga prenumerationen.

1Password iPhone iPad

På sin blogg presenterar AgileBits, redaktören för 1Password, i detalj hur det fungerar. Användaren kan betala 2,99 USD / månad istället för en enda licens som säljs för flera tiotals euro. Flera grupper erbjuder redan detta system, inklusive Microsoft med Office 365. AgileBits gör detsamma och lägger till nya funktioner som gör att användare vill prenumerera på den här modellen: synkronisering på alla enheter, skydd mot dataförlust, en tillgång till lösenord från en webbläsare, historik för att återställa raderade lösenord och säker lagringstjänst för dokument.

Det är på plats just nu på 1Password.com för privatpersoner, efter familjer och team (dvs. proffs). Ett kampanjerbjudande är tillgängligt fram till 21 september: de första 6 månaderna är gratis.

Detalj att ta hänsyn till för personer som inte gillar prenumerationer: AgileBits meddelar att betalda licenser fortfarande är relevanta … för närvarande åtminstone. Det finns inga planer på att ta bort dem.