Apple Watch 2  productoin en janvier

2,8 miljoner Apple Watch såldes i USA

Apple Watch 2,8 miljoner såldes i USA

Försäljningen av Apple Watch är föremål för debatt bland analytikernas stora broderskap på planeten. Apple har varit tyst om antalet försäljningar av sin smartwatch sedan lanseringen.

Enligt de senaste uppskattningarna har Apple Watch sålt nästan 2,8 miljoner exemplar. Analytiker kämpar för att komma överens om försäljningen av Apple Watch. De kan inte avgöra omÄpple klocka är naturligtvis en framgång eller inte enligt Cupertino-företagets standard.

Enligt Slice Intelligence, ett forskningsföretag som specialiserat sig på digital handel, skulle Apple ha sålt 2,79 miljoner av sin anslutna klocka i USA på två månader. Vissa skulle säga att det inte är mycket, men det är en bra poäng för en begynnande marknad.

Slice uppskattar också att 17% av smartwatch-köpare köpte ett extra armband. Det mest populära är det svarta Sportbandet. Om vi ​​överväger IHS-siffror på sportarmbandens avkastning är det jackpotten för Apple.

IHS hävdar att armbandet kostar $ 2,05 (exklusive förpackning och frakt) för att göra och Apple säljer det för $ 49. Detta bör säkerställa ett nytt inflöde av kontanter i Apples kassaskåp.

Källa: Reuters