Microsoft Logo Batiment

Allt-i-ett-yta: Microsoft skulle testa tre olika modeller

Microsoft planerar att utöka sitt Surface-sortiment, som nu upptas av surfplattor (Surface, Surface Pro) och en bärbar dator (Surface Book) som också kan användas som surfplatta. Rykten som går tillbaka några veckor har varit att Microsoft installerar en allt-i-ett-enhet, precis som Apple gör med sina iMac-datorer. Projektet skulle utvecklas internt.

Microsoft-logotypbyggnad

Enligt information från Windows Central testar Microsoft tre varianter av denna produkt. Den första skulle ha en 21-tums (Full HD) skärm, den andra skulle ha en 24-tums (4K) och den tredje skulle ha en 27-tums (4K). Att testa en produkt betyder inte nödvändigtvis att den kommer att se dagens ljus för allmänheten, så det är viktigt att notera att det här är prototyper. Det finns inga ytterligare tekniska detaljer kända om denna produkt.

Förutom allt-i-ett överväger Microsoft förbättringar för sina nuvarande produkter. För nästa Surface Book skulle Microsoft erbjuda ett gångjärn så att skärmen och tangentbordet faktiskt rör. Med den nuvarande modellen finns det utrymme och vissa användare tycker inte om denna estetiska aspekt.

Surface Book Test

Det finns ingen ytterligare information omedelbart. Microsoft har redan gjort det klart att det kommer att finnas en ny Surface-produkt för 2016 och ytterligare tre för 2017. För att se om allt-i-ett eller den nya Surface Book kommer att vara för i år eller nästa år.