Amazfit Band 6: Läckta funktioner

Amazfit Band 6: Läckta funktioner i armbandet med SpO2 och Alexa

Första bilder av Huami Amazfit Band 6

Amazfit Band 6: Läckta funktioner Huami är företaget som ansvarar för att ge liv till Xiaomis produkter relaterade till smarta armband, klockor och vågar, så alla typer av lanseringar och presentationer från de förra är inget annat än enkla framsteg av vad den senare kan få i framtiden.

Amazfit Band 6

Att veta detta är det intressant att se hur Huami efter lanseringen av Xiaomi Mi Band 5 verkar förbereda presentationen av sitt nästa smarta armband, Amazfit Band 6 . Detta är vad vi kan förstå tack vare att produkten av misstag har gjutits på AliExpress och avslöjar dess huvudsakliga egenskaper.

SpO2 äntligen

Amazfit Band 6

Bland listan över funktioner som har sett utmärker sig införlivandet av en av de mätningar som saknas i den senaste Xiaomi-modellen. Och är det nu när många människor är oroade över hälsan, att veta att nivåerna av syre i blodet är något ganska användbart för att regelbundet se över lungernas prestanda. Det är vad den SpO2 är för, ett mycket användbart mätsystem som tyvärr inte ingick i Mi Band 5, och som detta Band 6 verkar inkludera.

Denna mätning skulle också åtföljas av pulssensorn med konstant mätning, som kan mäta hjärtrytmen 24 timmar om dygnet utan att stoppa.

Alexa ingår också

Amazfit Band 6

En annan funktion som särskilt förväntades i Mi Band 5 var införlivandet av en röstassistent. Egentligen inkluderar Mi Band 5 med NFC det, men vi pratar om XiaoIA-assistenten, som bara fungerar på kinesiska och att uppenbara skäl inte har nått denna andra sida av planeten.

Alternativet för Amazfit går dock igenom inklusive de berömda Amazon-assistent , eftersom Alexa kommer att finnas på armbandet så att vi kan ge order med rösten och styra vår hemautomation eller hantera alla typer av smarta funktioner.

Det är viktigt att det finstilta gör det klart att Alexa kommer att finnas tillgängligt via en OTA-uppdatering , så det kanske inte kommer med produktlanseringen.

Inget spår av NFC

Tyvärr gör detta Amazfit Band 6 det inkluderar inte NFC för att göra mobila betalningar, även om vi inte vet om det beror på att det kommer att finnas två versioner, som är den som publiceras på Aliexpress som inte har den integrerad. Därför kommer vi att hålla den tråden av hopp i väntan på att få veta det slutliga resultatet. Om det ingår kan vi prata om det bästa smarta armbandet på marknaden idag.

Viktigaste egenskaper

Amazfit Band 6

Listan över de mest framstående funktionerna i detta Amazfit Band 6 skulle vara följande:

  • Samma skärm och kropp som Mi Band 5
  • Utbytbara remmar
  • 12 gram vikt (utan rem)
  • 15-dagars batteritid (125 mAh)
  • 24-timmars pulssensor
  • Integrerad Alexa
  • SpO2-mätning
  • Menstruationskontrollfunktioner
  • Huami-PAI (Xiaomi-PAI liknande hälsoövervakare)
  • Global tillgänglighet med flera språk ingår.

När kommer detta Amazfit Band 6 att säljas?

För närvarande är det enda som är känt om det att nästa produkt från Huami är detta smarta armband, men eftersom vi står inför en läcka som publicerats av ett misstag i butiken (produkten har redan dragits tillbaka) finns det inga detaljer om när läggs exakt till salu.

Den goda nyheten är att dess distribution kommer att bli global, så vi kunde se det snart i Spanien om lanseringen inte tar för lång tid. Varför skulle Huami lansera ett band som är överlägset Xiaomi-bandet på så kort tid? Detta är något vi inte kan förstå, så vi får se vad som händer i slutet.