xiaomi-Amazfit-bip-3

Amazfit Bip: en Apple Watch Clone med 25% rabatt

xiaomi-Amazfit-bip-3Ibland hittar vi erbjudanden som är mycket svåra att vägra. Och om du letar efter en Xiaomi-klocka med stor autonomi och ett mycket stramt pris kan du inte missa detta fynd, vilket gör att du kan köp Amazfit Bip med 25 procent rabatt. Ja, en riktig Apple Watch-klon designmässigt och det döljer några riktigt intressanta funktioner.

Det är ett uppenbart faktum att Apples smartwatch regerar marknaden för smarta klockor med en järnhand. Och den kinesiska tillverkaren vet det, av den anledningen lanserade Xiaomi sin egen version. Titta bara på designen av Amazfit Bip så att det är tydligt att den liknar den smarta klockan från företaget med det bitna äpplet. Men priset är märkbart lägre men bibehåller en stor del av dess funktioner.

Reloj Xiaomi Amazfit Bip

Anledningarna till att köpa Amazfit Bip är en säker hit

Estetiskt sett är en av fördelarna med detta Apple Watch-klon kommer med att du kan köpa den i olika färger. För detta erbjuder företaget fyra olika modeller, så att du kan ge en personlig touch till din stil med den här Xiaomi-klockan som erbjuds. Naturligtvis är modellen som erbjuds i svart, även om den är den mest formella stilen och som tjänar alla situationer. Och du kan alltid köpa en anpassad rem för att få ett mer originellt utseende.

När det gäller funktionalitet har den här smarta klockan en 1,28 tums pekskärm med Corning Gorilla Glasskydd och 2,5D-design. Till detta måste vi lägga till ett motstånd mot vatten och damm genom IP68-certifiering, vilket garanterar att du kan utföra någon form av sportaktivitet utan att oroa dig för någonting.

Características del Amazfit Bip

Ett oöverträffat batteri

Idealisk för att få ut mesta möjliga av de funktioner som Amazfit Bip erbjuder genom sina olika sensorer: den har Integrerad GPS , treaxlig accelerometer, pulsmätare, sömnkontroll, stegräknare och kaloriräknare bland andra funktioner. Å andra sidan att säga att den här Xiaomi-smartklockan har en kraftfull anmälningshanterare som gör att vi kan ta emot alla meddelanden som de skickar till vår telefon. Ja, oavsett om det är ett WhatsApp-meddelande eller ett e-postmeddelande från Gmail, förlorar vi inga detaljer.

Men utan tvekan är den största exponenten för denna klocka dess otroliga autonomi. Och den Amazfit Bip-batteri garanterar dig upp till 45 dagars autonomi med normal användning och inte mindre än 20 dagar om du intensivt spårar den fysiska aktiviteten du gör. Uppenbarligen är det nya Xiaomi-smartklockan i detta avsnitt oöverträffad. Så om du funderar på att du nu kan köpa den med 25 procent rabatt, vad väntar du på att få detta Ebay-erbjudande innan det tar slut?