Amazon har för avsikt att öppna fysiska butiker med försäljning av färska produkter

Amazon har för avsikt att öppna fysiska butiker med försäljning av färska produkter

Amazon vill vara överallt, bokstavligen. Den som är känd för att vara en av de största onlinehandlarna har för avsikt att öppna fysiska butiker där det blir möjligt att köpa mjölk, kött eller andra färska och lättfördärvliga varor enligt Wall Street Journal .

Amazon-logotyp

Kunderna kan också ta tillfället i akt att beställa icke-lättfördärvliga produkter (t.ex. spannmål) på sina smartphones eller pekskärmar i dessa butiker, som skulle levereras till dem samma dag. Wall Street Journal tillägger att dessa små butiker kanske inte är för alla. De som är intresserade måste faktiskt prenumerera på sin Fresh-tjänst. Denna tjänst, fakturerad till $ 15 / månad, gör att livsmedelsprodukter kan levereras till ditt hem samma dag (i USA och i London).

Förutom fysiska butiker skulle Amazon tänka på “enheter” så att kunderna ser sina matbeställningar direkt placerade i bagageutrymmet på bilen. Detta system används redan i Frankrike av vissa varumärken, inklusive Auchan, Casino, Leclerc och många andra för shopping.

Som sådan har Amazon redan en butik i Seattle, men den här är en bokhandel. Andra amerikanska städer har i sin tur rätt till bokhandlar senare. Med sina butiker av färskvaror kan Amazon skada stora varumärken och (särskilt) livsmedelsbutiker.