contadores Skip to content

Amazon: kvällsleverans är nu gratis för Premium-medlemmar

amazon-premium-livraison-soiree-gratuite

Amazon har erbjudit kvällsleverans för vissa beställningar ett tag nu.. Systemet är väldigt trevligt, det gör att du kan göra en beställning på morgonen eller eftermiddagen (fram till 14:00) och sedan levereras på kvällen (till 22:00). Detta system betalades fram till idag, det är nu gratis för Amazon Premium-medlemmar.

Amazon-premium-gratis-kvällsleverans

”Vi vet hur viktigt leveranshastigheten är för medlemmar i Amazon Premium-programmet. Med gratis leverans samma natt på mer än två miljoner artiklar (…) fortsätter vi att investera för att erbjuda ännu mer flexibilitet ” indikerar Frédéric Duval, Country Manager på Amazon, i ett pressmeddelande.

Gratis kvällsleverans är mellan 19:00 och 22:00 Det finns några saker att tänka på för att dra nytta av det. Förutom att vara Amazon Premium-medlem måste orderbeloppet vara större än 25 euro. Dessutom erbjuds kvällsleverans endast i dessa städer: Paris (+ Parisregionen), Lyon, Marseille och Aix-en-Provence. Kvällsleverans väljs när du betalar i din korg.

För personer som inte är Amazon Premium-medlemmar debiteras kvällsleverans 9,99 euro för medieartiklar och 12,99 euro för andra kategorier.