amazon-music-unlimited

Amazon lanserar Amazon Music Unlimited, dess streamingtjänst för musik börjar på $ 3,99 / månad

Amazon går också in på marknaden för musikströmning. Onlinehandlaren har presenterat Amazon Music Unlimited, en tjänst som, som namnet antyder, ger obegränsad tillgång till all musik.

Amazon-musik-obegränsad

På papper liknar erbjudandet i stort sett tjänster som Spotify och Apple Music. Det finns tiotals miljoner låtar, spellistor skapade av människor och inte robotar (som Apple Music), möjligheten att lyssna på musik offline och mer. Den intressanta punkten är priset och Amazon har lyckats ligga under det berömda varumärket 10 $ / € per månad.

Faktum är att medlemmar i Amazon Prime (känd som Amazon Premium i Frankrike) bara behöver betala 7,99 dollar / månad för att njuta av Amazon Music Unlimited. De kommer också att kunna välja att betala 79 $ / år, vilket uppgår till cirka 6,58 $ / månad. Streamingtjänsten kan lyssnas på från en dator eller från din smartphone (iPhone, Android-smartphones).

Det andra lågkostnadserbjudandet är det som erbjuds ägare av ett Echo. De kan komma åt Amazon Music Unlimited för bara $ 3,99 / månad. Till det här priset kommer de att ha tillgång till all musik, men de kommer bara att kunna njuta av streamingtjänsten på den anslutna högtalaren som integrerar Alexa-assistenten.

Amazon Music Unlimited är nu tillgängligt i USA. Amazon lovar den kommande ankomsten av ett familjeerbjudande till $ 14,99 / månad eller $ 149 / år (eller $ 12,42 / månad) för upp till 6 personer från samma familj. Dessutom kommer tjänsten att lanseras i Storbritannien, Tyskland och Österrike om några månader. Inget sägs för de andra länderna för tillfället.