Amazon presenterar sina tre första spel för PC

Amazon presenterar sina tre första spel för PC

Du läste rätt, Amazon har precis lyft slöjan på sina tre första PC-videospel. Efter några publikationer på Fire TV och iOS kommer Amazon Game Studios till datorer med Breakaway, Crucible och New World.

degel-amazon

De tre titlarna som kan upptäckas på den officiella Amazon-sidan har ännu inte något släppdatum men den första kan snart testas i Alpha-version, bara registrera dig på föregående länk för att delta. Tills vi kan få tag på det, låter vi dig upptäcka lite mer nedan.

Bryta sig loss : Denna första titel tar oss med på ett äventyr där tävlingen råder. I lag om fyra måste spelarna välja bland mytologins legendariska hjältar – var och en med sin egen särdrag – för att ta ner det motstående laget på arenor som utvecklas när de utvecklas.

Degel : En TPS där 12 spelare tävlar på en främmande planet. En trettonde spelare kommer att ha kontroll över spelet och kommer att kunna påverka det genom att utlösa vissa händelser.

Ny värld : Vi kommer att hålla en övernaturlig sandlåda MMO där spelaren kan välja hur de vill utvecklas. “Din enda gräns i New World kommer att vara din ambition” som den officiella webbplatsen säger.