OnePlus 7 Pro Officiel Avant Arriere 1024x765

Android 10 är tillgänglig för OnePlus 7 och 7 Pro

Goda nyheter för alla med en OnePlus 7 eller OnePlus 7 Pro. OnePlus har börjat lansera OxygenOS 10.0-uppdateringen som inkluderar Android 10, den senaste versionen av Android som släpptes för mindre än en månad sedan.

OnePlus 7 Pro Official Front Rear 1024x765

Alla de nya funktionerna i Android 10, som att förbättra integriteten med nya inställningar, finns, liksom några element som är specifika för OnePlus. Tillverkaren säger att den har lagt till nya alternativ för navigationsgester, ett nytt utrymme som listar alla spel, ett alternativ för att blockera SMS-skräppost baserat på nyckelord, anpassning för formen på ikonerna i inställningarna eller till och med så kallad “intelligent” information beroende på tid, plats och händelser för Ambient Display.

OnePlus rekommenderar att uppdateringen rullas ut gradvis. Vissa har det nu och andra kommer att kunna ladda ner det de närmaste dagarna. OnePlus specificerar att VPN: s metod för att ändra plats och tvinga uppdateringen inte nödvändigtvis fungerar eftersom distributionen inte är kopplad till ett visst land.

Andra OnePlus-smartphones kommer att ha rätt till Android 10, men varumärket säger ännu inte när de kommer att serveras.