WhatsApp Icone Application 600x400

Android: WhatsApp erbjuder att skicka alla typer av filer till sina kontakter

WhatsApp har släppt en uppdatering till sin Android-applikation som är väldigt intressant. Det låter dig faktiskt skicka alla typer av filer till dina kontakter utan problem.

WhatsApp ikonapplikation

Du kan skicka PDF-filer, Word-dokument, foton, videor, ZIP-arkiv, APK-applikationer eller någon annan typ av innehåll. Detta val kan vara väldigt praktiskt att hitta allt på en och samma plats. Det finns dock en sak att ta hänsyn till: den maximala storleken på de filer som skickas är 100 MB. Du bör därför inte förvänta dig att skicka filer på flera hundra MB och ännu mindre filer på flera GB, du behöver gå igenom ett alternativ i det här fallet.

Uppdateringen erbjuder också att svepa upp när kameran är vald för att se alla foton och videor för att välja dem och snabbt skicka dem till dina kontakter. Dessutom är det nu möjligt att markera texten och ändra den för att göra fetstil, kursiv och mer.

WhatsApp finns gratis i Play Store för Android-smartphones. Som en påminnelse har meddelandetjänsten, som tillhör Facebook, mer än en miljard användare.