App för konversationsöversättare: granskning och dess funktioner

App för konversationsöversättare: granskning och dess funktioner

En av de saker som gör att detta arbete skiljer sig från andra som används för samma sak, är att användargränssnittet påminns blatant om vad som används i meddelanden utvecklingen … så allt är ganska intuitivt … Men, ja, gränssnittets utseende är inte särskilt modernt – genom laddning – och dessutom är bilderna som används inte särskilt aktuella. Fallet är att med användningen har vi verifierat att allt är ganska enkelt vid tiden för Conversation Translator och dessutom med terminaler med en lite kraftfull hårdvara allt fungerar som en charm (minimikravet som är viktigt är Android 4.1 eller högre).

När vi arbetar med den här applikationen måste vi säga att vi å ena sidan blev förvånade över hur snabbt översättningarna görs, eftersom det är nästan omedelbart, och detta är anmärkningsvärt eftersom det är nödvändigt att komma åt databasen för det språk som används Internet eftersom allt är baserat på moln (det finns inga sekretessproblem, allt måste sägas). Vi tror också att det är positivt att de erhållna resultaten är mycket tillförlitliga och få misstag görs när man får texter som är exakta för de som har skrivits … och detta är just något som gör det ganska tillrådligt trots det lilla som upptar arbete – även, ibland begå stavfel, kunde utvecklingen förstå vad han var tvungen att göra.

Som för användbarhet måste det sägas att den som erbjuds av Conversation Translator är korrekt , utan vidare. Vi säger detta eftersom åtkomstikonerna till alternativen inte är exakt de mest tillgängliga i världen och till och med ibland kan du tvivla på att hitta det. Detta får oss att tro att a designa om av applikationen är inte en dålig idé alls, eftersom det skulle ge den en mer aktuell touch och dessutom är det säkert att det vi kommenterar är korrigerat. Naturligtvis, när du vet var allt är, blir allt helt intuitiv .

Traducir con Traductor para Conversaciones

En väl fungerande konversationsöversättare … och utan tvekan

Det här är något som vi gillade mycket på jobbet, eftersom du helt enkelt måste klicka på språket flagga att översätta (vilket är det som motsvarar den ursprungliga frasen eller ordet) och det kan vara två alternativ, och på vardera sidan av den nedre zonen. En gång detta är Gjort, texten i fråga är skrivet regelbundet när Android-terminalens tangentbord visas och översättningsresultatet visas automatiskt. Om du klickar på det gröna pil ikon, det är skickat till programgränssnittet.

Envío de traducción sv Traductor para Conversaciones

Vad används det till? Tja, för något så intressant som att kunna använda ikonen i form av en gammal mikrofon och sedan applikationen genom att berätta för oss vad som har översatts … perfekt för när du åker på en resa (förresten, du får också tillgång till mikrofonen, genom vad som är möjligt att diktera en text för att arbeta med den, en bra detalj detta ). Det bör noteras att antal språk som är tillgängliga i Conversation Translator är väldigt stor , med alla används regelbundet, men med många möjligheter eftersom du till och med kan välja dialekter från det asiatiska området. Utmärkt detta.

Skaffa konversationsöversättare

Detta är möjligt att göra både i Galaxy Store (i det nedre området lämnar vi motsvarande länk) och även i Play Store. I båda fallen är processen helt fri och igenkännlig, så på bara några minuter har utvecklingen installerats utan problem och med full funktionalitet. Sanningen är att den förtjänar att ge denna utveckling en chans eftersom vi avslutar den är värt det och särskilt på enheter som inte är särskilt kraftfulla.