macos-sierra-macbook

Apple erbjuder macOS Sierra, dess nya operativsystem på Mac, för nedladdning

Som förväntat erbjuder Apple nu den slutliga versionen av macOS Sierra, dess nya operativsystem för Mac som efterträder OS X El Capitan. Den kan laddas ner gratis från Mac App Store.

macos-sierra-macbook

Kompatibla Mac-datorer är:

  • MacBook sedan slutet av 2009
  • iMac sedan slutet av 2009
  • MacBook Air sedan 2010
  • MacBook Pro sedan 2010
  • Mac mini sedan 2010
  • Mac Pro sedan 2010

macOS Sierra innehåller flera nya funktioner, den viktigaste är ankomsten av Siri. Assistenten debuterade med iOS 5 på iPhone 4s, här är den äntligen på Mac. De föreslagna användningarna liknar dem på iPhone eller iPad, det är också möjligt att söka efter filer på Mac.

De andra funktionerna är ankomsten av ett universellt urklipp för att snabbt kopiera / klistra in innehåll (text, foto) från en iPhone till Mac och vice versa, låsa upp Mac med dess Apple Watch, iCloud Drive, Apple Pay från Safari, lagring optimerad för att spara utrymme, framsteg för Photos-applikationen (inklusive smart sökning som automatiskt kan upptäcka objekt eller personer i foton), förändring i meddelandeprogrammet för att vara närmare iOS 10 , möjligheten att skapa flikar i de uppdaterade / kompatibla applikationerna och slutligen funktionen Bild i bild för att ha en video i ett hörn av skärmen.

macOS Sierra finns gratis från Mac App Store. Om det behövs erbjuds de nya funktionerna mer detaljerat på Apples webbplats.

Klicka här för att ladda ner macOS Sierra