Apple Music finns i den slutliga versionen på Android

Apple Music finns i den slutliga versionen på Android

Apple släppte idag en uppdatering till Apple Music på Android som gör att den kan vara i version 1.0. Det är över för beta-perioden, Apples musikstreamingtjänst är nu i en stabil version och borde kunna användas utan några speciella problem dagligen.

Apple Music Android-applikationDen första betaversionen av Apple Music på Android kom i november 2015. Flera uppdateringar har dykt upp under månaderna, inklusive stöd för videor och möjligheten att ladda ner musik på ett microSD-kort. En widget har också dykt upp för att låta dig styra musiken snabbt utan att nödvändigtvis öppna applikationen. Mer nyligen lade Apple till möjligheten att köpa ett familjemedlemskap.

Apple Music Android-widget

Startskärmswidget

När det gäller iOS erbjuds Apple Music till 9,99 € / månad för en användare eller 14,99 € / månad för en familj på upp till 6 personer. Applikationen kan laddas ner gratis från Google Play för Android-smartphones, det finns inget stöd för surfplattor ännu. Med support menar vi ett dedikerat gränssnitt.

Som en påminnelse finns Apple Music totalt i mer än 100 länder. Tjänsten lanserades i juni 2015 på iOS och på PC / Mac via iTunes. Det anlände senare på Apple Watch och Apple TV.