Apple Watch Series 2 Waterproof

Apple Watch Series 2: samma men bättre

Apple Watch Series 2 Vattentät

Apple Watch Series 2 tar över från Apple Watch. Vi måste vänta till nästa år för att se en helt ny designad klocka. Det har fortfarande flera nya funktioner som kan få dig att spricka.

Den nya Apple Watch Series 2 kommer med en uppsättning ganska blygsamma nyheter. Cupertino-företaget kallade inte sin smartwatch för Apple Watch 2 utan serie 2. Det finns ingen förändring på designsidan. Det håller exakt samma utseende. Nyheterna är inne.

Det är dock något tjockare och tyngre än Apples första smartwatch. Serie 2 med ett fodral på 42 mm är 11,4 mm tjockt och väger 34,2 g. Serie 1 är 10,5 mm tjock och 30 g. Det är förmodligen GPS: s fel.

Ja, du läste rätt. Apple Watch Series 2 blir mer autonom. Tack vare GPS kan du lämna din iPhone hemma (om du klarar det).

apple-watch-series-2-03

DeApple Watch Series 2 har också en ny processor och ett nytt grafikchip. Det är 50% effektivare än den gamla modellen. GPU: n är dubbelt så snabb. Skärmen har uppdaterats. Det är dubbelt så ljust. Det kan nå 1000 nits.

En annan innovation, den anslutna klockan är vattentät. Du kan gå och utforska djupet upp till 50 meter utan tidsbegränsning. Högtalaren är dock inte vattentät. Vatten kommer in.

apple-watych-series-2-02

Apple verkade väldigt stolta när de visade hur Apple Watch Series 2 skopar upp snyggt infiltrerat vatten. Det utvisas tack vare högtalarens vibrationer.

Slutligen, låt oss nämna ankomsten av Pokémon Go på klockan. Räcker allt detta för att återuppliva Apple Watch-försäljningen? Det är en riskabel satsning för Apple.

apple-watch-series-2-pokemon-go

Ape Watch Series 2 säljs från 419 € med ett 38 mm fodral och 449,99 € med ett 42 mm fodral. Det kommer ut den 19 september, det är förbeställning Klicka här

Bilden skulle inte vara komplett utan den speciella sportmodellen från Nike från 419 €.