assassins-creed-empire

Assassin’s Creed Empire: det nya opuset skulle ta oss till Egypten

Ubisoft hade meddelat det i början av året, 2016 kommer inte att underteckna ankomsten av ett nytt avsnitt av Assassin’s Creed-sagan. Historia för att ge spelarna lite vila? Inte bara lovar studion särskilt återlämnandet av mördarna i ett nytt universum och ett bra paket med nyheter för att krydda spelarnas upplevelse igen.

mördare-tros-imperium

Om du inte är frestad att (åter) upptäcka “Ezio Collection” -trilogin som planeras till 17 november på PlayStation 4 och Xbox One, kan du bli mer frestad av Assassin’s Creed Empire. Det är också en fråga om en trilogi som skulle börja med en trevlig resa i Egypten, en andra i Grekland och sedan ett tredje och sista avsnitt i Rom, allt i action-RPG-stil.

En första läcka har tumlat på webben sedan ett foto av en första prototyp har publicerats och vi kan redan se de första pyramidformerna i titeln. Inspelningen av en Ubisoft Montreal-utvecklare ger oss en liten smak av pausmenyn som troligen kommer att ändras när den första opusen släpps.

När du väntar på att lära dig mer om den egyptiska resan och spelets hjältar, kom ihåg att filmen “Assassin’s Creed” landar i teatrar den 21 december 2016 och tar oss med på Aguilar äventyr i Spanien på 1400-talet.