Bästa 4K-smarta TV-apparater med en 60-tums eller större skärm

Bästa 4K-smarta TV-apparater med en 60-tums eller större skärm

En av de första sakerna du bör vara tydlig om du har ett ögonbryn av denna typ mellan ögonbryn och ögonbryn, är att rummet där du placerar enheten måste vara stort eftersom avståndet som måste finnas mellan användare och deras egen TV bör vara minst en och en halv meter (något mer än två rekommenderas) eftersom annars är den visuella vinkeln inte bra och det är till och med möjligt att sakna några detaljer som finns i hörnen på enheterna … detta är viktigt att komma ihåg.

Bästa 4K-smarta TV-apparater med en 60-tums eller större skärm

Dessutom, och eftersom mirakel inte finns, måste du ha tillräckligt med utrymme för att placera Smart-TV på rätt sätt eftersom de produkter vi pratar om är de som upptar mest . Så mycket så, att i möbler som är stängda och som har ett specifikt hål för att placera enheten, kommer dessa TV-apparater vanligtvis inte in. Därför måste vi också räkna med vad vi diskuterade.

Bildtrasera de una Smart TV

Grunderna på dessa smarta TV-apparater, kom alltid ihåg det

Något som är viktigt i denna utrustning är att upplösningen på panelen som den använder, oavsett typ, når UHD (4K), eftersom prickarna per tum annars är låga och detta påverkar kvaliteten och bilden avsevärt eftersom det i vissa fall till och med är möjligt att se lite spannmål som är väldigt irriterande. Dessutom är det också mycket intressant att kompatibilitet med den senaste tekniken erbjuds när det gäller att visa färger, t.ex. HDR eller Dolby Vision . Om så är fallet är den goda användarupplevelsen garanterad.

Även om man ibland bara tänker att processorerna som ingår i Smart TV bara tjänar till att köra operativsystemet och de tillgängliga applikationerna, så är inte detta fallet. Och en annan av funktionerna som denna komponent har är att erbjuda ett bra skalning av bilderna. Och exakt vad är det här? Tja, helt enkelt genom att konvertera det som visas på skärmen till 4K … på det här sättet är det möjligt att förvandla något till 720p och därför dra nytta av TV-panelen. Om detta inte görs snabbt på modeller med stor skärm kan du stöta på problem eftersom det kan förekomma saker som inte är fokuserade då och då. Därför fyrkärnig process är det minsta.

Uso de una Smart TV en el salón

När det gäller panelens mått måste det vara för att det ska kunna betraktas som en stor Smart-TV minst 60 tum . Från och med då pratar vi om dessa typer av enheter som är designade för dem som har stora hus eller de som letar efter en skärm som ordspråket säger: “stor åsna, gå eller gå inte.” Därför är valet tydligt i detta avsnitt.

Mer information ska bedömas

En av de viktigaste är att ljudet är tillräckligt kraftfullt för att passa en stor panel. Därför bör, förutom att erbjuda Dolby- och DTS-kompatibilitet för att föreslå en korrekt definition, vara minimalt för stereohögtalare 40W … och det finns plats för det, måste det sägas. Var försiktig, det är inte en dålig idé att använda ljudfält med dessa smarta TV-apparater, så det har det HDMI , Blåtand eller optisk anslutning är saker som måste vara närvarande.

Slutligen, operativ system måste vara närvarande för att kunna komma åt plattformar som Netflix eller YouTube, och alla modeller har också en processor och tillräckligt med RAM för det. Helst är utvecklingen aktuell, som Tizen eller Android TV, men fallet är att det finns möjlighet att köra utvecklingen.

Imagen lateral de Smart TV

Köpalternativ vi rekommenderar

Vi lämnar en lista över smarta TV-apparater som har en 60-tums skärm eller större och det på grund av bildens kvalitet och alternativen de erbjuder, är ett utmärkt köpalternativ som bör värderas ordentligt innan du köper en TV av denna typ.

Samsung 65RU8005

En utmärkt lösning som erbjuder en skärm i 4K-kvalitet och som också innehåller olika förbättringsteknologier som vidvinkel. Kompatibel med HDR10 + -standarden är ljudeffekten som erbjuds av de två högtalarna 40W och dessutom saknar den inte ett Tizen-operativsystem.

Smart TV Samsung 65RU8005

Sharp LC-60UI9362E

Det är en Smart TV som bland annat sticker ut för att erbjuda ljud signerat av Harman / Kardon, så det är av ganska bra kvalitet. Med utmärkt anslutning mellan vilka det finns tre HDMI-portar och Dual Band WiFi är dess upplösning 4K, så den passar perfekt idag – eftersom den till och med har HDR.

Sharp LC-60UI9362E Smart TV

LG 65UM7610PLB

Det finns en hel del positiva saker som denna TV som har en 65-tums skärm med 4K-upplösning och som är kompatibel med HDR erbjuder. Ett exempel på vad vi säger är att det erbjuder kompatibilitet med Amazons röstassistent Alexa. För övrigt tillåter dess fyrkärniga processor användning av artificiell intelligens.

LG 65UM7610PLB smart tv

Hisense H65BE7000

Det finns väldigt få sprickor som denna Smart-TV har, eftersom även dess operativsystem ger tillgång till plattformar som Netflix och YouTube. Med hög anslutning, vilket alltid är positivt, uppfyller det perfekt när det gäller bildkvalitet eftersom vi pratar om en 65-tums 4K-panel. Liksom den tidigare modellen är den kompatibel med Amazons Alexa.

Smart TV Hisense H65BE7000

Philips 65OLED803 / 12

Om du letar efter den modell du köper för att ha Android TV är detta en av de smarta TV-apparaterna som erbjuder denna möjlighet. En annan sak som är mycket positiv på denna TV är att panelen är av OLED-typ, så vi pratar om en riktigt hög bildkvalitet genom att dra nytta av dess 4K-upplösning. HDR saknas inte … så det är komplett.

Smart TV Philips 65OLED803 / 12

Samsung TV 65NU8505

Det mest slående med den här modellen är att den har en Slim Curved-panel, så estetiskt är det en av enheterna som lockar uppmärksamhet. Med en utmärkt fyrkärnig processor och nda färre än fyra HDMI-portar finns stöd för HDR10 +. Innehåller ett mycket användbart spelläge.

Smart TV Samsung TV 65NU8505

Hisense H65A6140

Det finns 65 tum av denna TV som erbjuder en upplösning som passar vad som krävs för en modell av denna typ: 4K. Det är möjligt att använda smartphones som fjärrkontroll och stödet med HDR-innehåll saknas inte, så bildkvaliteten är utan tvekan.

Smart TV Hisense H65A6140

LG 70UM7100ALEXA

Det är Smart TV av alla utvalda som har en skärm på inte mindre än 70 tum, och erbjuder vad gäller bildkvalitet allt du behöver för att göra det väldigt bra: 4K-upplösning och HDR. Kompatibel med Alexa är dess webOS-operativsystem ett av de bästa som finns idag.

LG 70UM7100ALEXA smart TV

Sharp LC-65UI7252E

Det är en av tv-apparaterna som förbrukar minst av alla utvalda, eftersom vi pratar om certifiering med A + energiklassen. Med en 65-tums skärm som stöder 4K-innehåll är dess ljudkvalitet riktigt bra och det erbjuder Miracast-kompatibilitet för att skicka innehåll från smartphones.

Smart TV Sharp LC-65UI7252E

TCL 65DP602

En annan av de smarta TV-modellerna som har en stor skärm och som uppfyller alla krav som kan ställas på en sådan enhet. Den innehåller ett brett utbud av portar så att du inte har problem, till exempel HDMI och USB, och stödet med HDR-innehåll finns.

TCL 65DP602 Smart TV