F1 2017

Bästa bilspel för Mac

Innehåll

 • Perfekta bilspel för Mac
  • Dirt Rally 2.0
  • Asfalt 9
  • F1 2017
  • SMUT 4
  • Horizon Chase Turbo
  • Grus
  • Motorsportchef

Perfekta bilspel för Mac

Dirt Rally 2.0

Ett av de bästa bilspel du kan hitta men ganska riskabelt. Det är en mycket intressant simulator där du kan justera all fysik och sätta dig bakom ratten i din drömbil. Grafiken är extremt framgångsrik och gör att du kan flytta till en riktig krets som är kompatibel med många kringutrustning.

DiRT Rally Utvecklare: Feral Interactive Ltd Pris: 21.99


Asfalt 9

Ta de bästa förarna från hela världen för att bli den största legenden om denna nya Asfalt 9-saga. Den innehåller mer än 80 olika kretsar och låter dig köra antingen genom Himalaya eller längs stranden. Tack vare online-läget kan du delta i mer än 900 olika evenemang samt spela med dina egna vänner.

Asfalt 9: Legender Utvecklare: Gameloft Pris: Gratis


F1 2017

F1 2017

Med det här spelet har du tillgång till de mest spännande F1-spåren samt till hela förhandlingsvärlden bakom inspelningen av ett fordon. Olika träningsprogram ingår för att förbättra din körförmåga om du inte är en stor expert. För att underlätta spelupplevelsen är kompatibilitet med många kontroller tillåtet eftersom det är bekvämare för denna typ av spel.

F1 ™ 2017 Utvecklare: Feral Interactive Ltd Pris: 21,99


SMUT 4

SMUT 4

Ta ratten på de mest kraftfulla bilarna för att kunna genomföra rallytävlingar på de tuffaste banorna runt om i världen. Du kommer att kunna skapa din egen förare eftersom han, uppenbarligen, beroende på hans förmågor kommer att kunna köra en bättre eller sämre bil. Tack vare sitt onlineläge som heter RaceNet kan du få ditt team till den bästa positionen som slåss mot andra människor runt om i världen.

DiRT 4 Utvecklare: Feral Interactive Ltd Pris: 27.99


Horizon Chase Turbo

Bil- och racingspel inspirerat av 80- och 90-talets största hits. Inkluderar ett flerspelarläge som låter dig spela delad skärm med alla dina vänner för att komma ihåg gamla tider. 16-bitars grafiken har uppfunnits för att ha en stil inspirerad av det förflutna men utan att förlora moderniteten. Den innehåller många kartor över hela världen så att du kan testa på helt extraordinära platser eller i en våldsam askstorm.

Horizon Chase Turbo

Utvecklare: Aquiris Game Studio

Pris: 16,79 €


Grus

Grus erbjuder dig en otrolig terrängupplevelse. Detta är ett tävlingsspel som låter dig resa genom spektakulära landskap och en tävling utan kvarter där loppet är en minnesvärd strid. Den innehåller olika former av körning, till exempel ett stort område med olika spår eller varvtest på mycket vilda platser.

Grus

Utvecklare: Milestone Srl

Pris: 39,99 €


Motorsportchef

motorsport

Känn den bästa möjliga ledningsupplevelsen. I tävlingar går inte allt med bilen men det finns mycket bakgrundshantering. De beslut som fattas under ett lopp är viktiga för att kunna vinna eller förlora ett lopp och här kan du fatta dem. Anpassa fordonen med alla delar du vill ha och skapa ett tävlingslag på högsta nivå med piloter, direktörer, mekaniker och även ingenjörer.

Motorsportchef

Utvecklare: Playsport Games

Pris: 34,99 €