Bästa grundläggande och billiga bärbara datorer att arbeta på semester

Bästa grundläggande och billiga bärbara datorer att arbeta på semester

Tänk på att för att hitta en billig och grundläggande bärbar dator kommer dess egenskaper uppenbarligen inte att ge oss bästa möjliga prestanda. I den här listan letar vi efter “tillräckligt” bärbara datorer, som ger oss allt vi behöver för lägsta möjliga pris, men uppenbarligen har vi inte att göra med avancerad utrustning och var och en har sina särdrag och till och med sina “nackdelar”, som t.ex. , till exempel att det i vissa fall kommer utan operativsystem.

TECLAST F7 Plus

Den här lilla datorn är en av de bästa billiga bärbara datorerna du kan köpa idag. Med mycket små dimensioner och en tjocklek på endast 8 mm innehåller den en 14,1-tums Full HD-skärm som drivs av en Intel Celeron N4100-processor, 8 GB LPDDR4 RAM och en 256 GB SSD, vilket gör det tillräckligt snabbt för alla grundläggande uppgifter, inklusive kontorsautomation.

Det är sant att processorn är den svagaste punkten på den här bärbara datorn, men den erbjuder “tillräckligt” prestanda för nästan allt, den är lätt och lätt att transportera och dess batteri ger den 8 timmars autonomi. För detta pris är det svårt att hitta något bättre.

Lenovo S340-14API

Portátiles baratos Lenovo S340-14API

Detta är en av de mest grundläggande Lenovo-bärbara datorerna. Den utrustar en AMD Ryzen 5-3500U-processor med 8 GB DDR4 RAM (4 GB lödd och 4 GB i en SO-DIMM-modul) och en 512 GB NVMe SSD som kommer att påskynda alla uppgifter vi vill göra med den. Eftersom dess APU har Vega 8-grafik kan vi till och med spela några enkla spel utan för mycket besvär. Allt detta har en 14-tums Full HD-skärm, mer än tillräckligt för att kombinera bra kraft med den inneboende bärbarheten hos denna typ av utrustning.

CHUWI HeroBook Pro

Chuwi Herobook Pro

CHUWI HeroBook Pro är en annan av de bästa billiga och grundläggande bärbara datorerna vi kan hitta. I det här fallet är det en mycket tunn och lätt ultrabook som utrustar en Intel Gemini Lake N4000-processor, 8 GB LPDDR4 RAM och 256 GB eMMC-minne (den stöder en SSD i M.2-format om du vill). Som den första är den största bristen på den här bärbara datorn i dess CPU, men i utbyte är den lågeffektiv och har en räckvidd på 9 timmar.

Acer Aspire 3

Acer Aspire 3

Acer har också en modell som förtjänar att vara med i listan över de bästa billiga bärbara datorerna, och vi har valt denna Aspire 3 eftersom den, liksom alla tidigare, innehåller en SSD som kraftigt accelererar alla uppgifter vi vill utföra. I det här fallet har den bärbara datorn en 15,6-tums Full HD-skärm som drivs av en AMD Ryzen 5 3500U-processor med Vega 8-grafik, 8 GB DDR4 RAM och dess SSD är 512 GB, så i allmänhet kommer vi att ha mer än reserv för någon uppgift.

Som en anteckning, till skillnad från de tidigare, sänker den här bärbara datorn sitt pris eftersom den levereras utan operativsystem, så du måste installera den själv om du väljer att köpa den.

MÅTT E4251

Medion E4251

Den här Medion-bärbara datorn använder en Intel Celeron N4000-processor och har 8 GB RAM-minne med en 128 GB SSD. Den har en 14-tums Full HD-skärm och i det här fallet levereras den med ett Windows 10-operativsystem från fabriken.

ASUS K543BA

ASUS K543BA

Den här ASUS-bärbara datorn är mycket mer grundläggande, men den är också väldigt billig. Den har en AMD A9-9425-processor med Radeon-grafik, 8 GB RAM-minne och en 256 GB SSD. Skärmen är 15,6 tum och öga eftersom den har en upplösning på 1366 x 768 pixlar är den inte Full HD. Den levereras utan operativsystem.

HP 255 G7

HP 255 G7

Slutligen har vi detta förslag om billig bärbar dator från HP. Den har en 15,6-tums HD-skärm (1366 x 768 pixlar), en AMD A9-9125 APU, 4 GB RAM och en 256 GB SSD. Fabriken levereras med FreeDOS, inte Windows, så var försiktig med det.