Bästa SD-kort att använda i din digitalkamera

Bästa SD-kort att använda i din digitalkamera

Visst, med ankomsten av sommaren planerar du att njuta av en välförtjänt vila. Och din digitalkamera kommer att bli en oskiljaktig följeslagare för att föreviga de bästa stunderna på din semester. För detta behöver du ett kvalitetsminne och att det inte misslyckas dig vid den värsta tiden.

Bästa SD-kort att använda i din digitalkamera

Är läshastigheten viktig?

Möjligen tror du att vilken modell som helst kommer att tjäna dig. Ingenting är längre bort från verkligheten . Att utnyttja det gamla kortet till den gamla Nikon D40-kameran som du har hemma är ingen bra idé . Anledningen? Hastigheten i läsning och skrivning av denna typ av lösningar.

Mer än någonting för att du troligen har en kompakt kamera som kan spela in i 1080p, så i princip är alla tillgängliga SD-kort mer än tillräckligt. Men tänk om du har stöd för göra videor i 4K-kvalitet ? Tja, saker förändras.

Och det är här skrivhastigheten kommer in. Detta element är viktigt för att kunna spela in videor i 4K-format, så vi har fokuserat på modeller som har hastigheter över 100 megabyte per sekund, vilket garanterar att alla enheter som använder dem kan spela in utan någon problem.

Bästa SD-kort att spela in i 4K

Nu när vi vet vikten av skrivhastighet när du spelar in videor med en digitalkamera, låt oss prata om det andra viktiga elementet: lagringskapacitet. Tänk på att videor i UHD 4K-format väger betydligt mer än en i 1080p.

På detta sätt är det bäst att satsa på stora formatlösningar. På detta sätt har alla SD-kort som du hittar i denna sammanställning en lagringskapacitet på minst 128 GB. Se om din kamera stöder den här storleken, om den inte är så, lugn eftersom du bara behöver välja 64 GB-modellen och du har löst problemet. Låt oss se vad som är de bästa alternativen att överväga.

Kingston Canvas React Plus

Kingston Canvas React Plus

Den första modellen som vi kommer att rekommendera är den här Kingston Canvas React Plus SD-kort . Vi pratar om en 128 GB-modell som når läshastigheter på upp till 300 megabyte per sekund, förutom en skrivhastighet på 260 megabyte per sekund.

Till detta måste vi lägga till en adapter så att du kan ansluta SD till datorn direkt via en USB-port. På det här sättet är det mycket bekvämare att se allt du har spelat in.

SanDisk Extreme PRO

SanDisk Extreme PRO

För det andra har vi ett av de stora riktmärkena inom sektorn. Vi har redan förväntat oss att du kommer att se flera lösningar från SanDisk i denna sammanställning, men nu är det dags för Extreme Pro. Vi står inför ett av de mest vitaminiserade SD-korten, med en överföringshastighet på upp till 170 megabyte per sekund så att du inte har några problem när spela in videor i 4K-kvalitet.

Carte Lexar Professional 1667x

Carte Lexar Professional 1667x

En annan tungvikt inom SD-kortindustrin för användning i digitalkameror är Lexar. Och den här 1667X-modellen är en av dess fantastiska referenser. En produkt som har utmärkta Amazon-betyg och vars läs- och skrivhastighet inte kommer att göra dig besviken alls.

Pro Grade Tarjeta SD UHS-II

Pro Grade UHS-II SD-kort

Och vad jag ska säga om detta Pro-klass lösning. Utan tvekan ett av de bästa SD-kort som du hittar i denna sammanställning. För detta har den en skrivhastighet på upp till 120 megabyte per sekund, så att du kan spela in i alla typer av format utan att oroa dig för någonting. Dessutom kommer dess 128 GB lagringsutrymme att vara mer än tillräckligt för alla användare.

Tarjeta SD Sony SF-E128

Sony SF-E128

Vi vänder oss till den japanska tillverkaren, eftersom den i sin enorma katalog också har en division av SD-kort som är idealiska för användning i dess mest kraftfulla EVIL-kameror . Denna modell har en läshastighet på upp till 270 megabyte per sekund och en skrivhastighet på upp till 120 megabyte per sekund. Vad mer kan du fråga!

Tarjeta SD Sony SF-G128T

Sony SF-G128T SD-kort

Föredrar du en mer vitaminiserad modell? Missa inte juvelen i den japanska tillverkarens krona. Även om reklambilden visar 64 GB-modellen rekommenderar vi 128 GB SD-kort . Dina vapen? Djävulsk skrivhastighet: når 299 megabyte per sekund. Utan tvekan den bästa lösningen att överväga.

Sony tänkte

Tänkte Sony

Den senaste Sony-modellen som vi kommer att rekommendera är detta SD-kort som har en skrivhastighet på upp till 150 megabyte per sekund, så inspelning av videor i 4K-format kommer inte att vara ett problem alls.

Lexar Professional

Lexar Professional

Och vad ska jag säga om ett annat av de bästa SD-korten att spela in i 4K. I det här fallet har vi att göra med en Lexar-lösning som har en djävulsk skrivhastighet genom sin V3 II klass U3-teknik. Du kommer inte bli besviken! Mer, eftersom den här modellen också har en adapter för att ansluta den till din stationära eller bärbara dator på ett mycket bekvämt sätt.

Tarjeta SD Kingston Canvas GO de 256 GB

256 GB Kingston Canvas GO SD-kort

I det här fallet har vi att göra med det billigaste SD-kortet som du hittar i denna sammanställning med de bästa lösningarna på utöka minnet på din kompaktkamera . En högkapacitetsmodell som erbjuder en läskapacitet på upp till 170 megabyte per sekund till ett mycket rimligt pris.

Tarjeta SD Pro UHS-II de 128GB V90

128 GB V90 Pro-klass UHS-II SD-kort

För att avsluta med denna sammanställning av bästa SD-kort du kan köpa för att få ut så mycket som möjligt av din kamera, vi kan inte missa möjligheten att rekommendera denna andra Pro Grade-modell. Vi står inför en enhet som har 13 procent rabatt.

Dessutom garanterar skrivhastigheten, som når 250 megabyte per sekund, att du kan spela in videor i 4K-kvalitet utan problem med din digitala, reflex- eller EVIL-kamera. Ett riktigt attraktivt fynd!