Battle For Azeroth 600x338

Battle for Azeroth kommer till World of Warcraft i sommar och förbeställer idag

I november förra året Snöstorm presenterade nästa expansion av World of Warcraft som heter Slaget om Azeroth. Eftersom de senaste uppdateringarna av MMORPG började leverera några detaljer om expansionen i tarmarna, meddelar Blizzard idag att förbeställningar öppnas och att spelet släpps i sommar (utan ytterligare detaljer om datumet) . Det är således möjligt att ha råd med den digitala förlängningen i standardutgåva för 44,99 euro, eller att falla för Deluxe-upplagan till 59,99 euro.

Battle for Azeroth 600x338

Spelare som förbeställer Slaget om Azeroth Idag kan börja sin resa utan ytterligare fördröjning och rekrytera fyra av expansionens nya Allied Races, var och en representerar de folk som kämpade tillsammans med dig på Broken Isles och Argus i spelets senaste expansion. Efter att ha tjänat respekten för en allierad ras genom att utföra uppdrag för att få rykte, spelare har möjligheten för att skapa karaktärer i detta lopp för nya äventyr i Azeroth. Alliance-spelare kan räkna med de skugg-berörda Void Elves och den tappra draenëi Sancteforge, medan medlemmar av Horde får hjälp av den forntida Nightborne och den ädla tauren av Highmountain. Andra allierade lopp är planeras i framtiden.

Förköpet av Slaget om Azeroth ger också omedelbar tillgång till sesam för nivå 110, så att spelare kan gå direkt in i expansionen, redo att slåss i frontlinjerna för det kommande kriget. Vid utgången av Slaget om Azerothmåste hjältarna hitta förstärkningar i det maritima kungariket Kul Tiras och trollimperiet Zandalar, få strategisk kontroll över Stromgarde, en ny samarbetsfront för 20 spelare och börja på öns utforskning, där grupper från rivaliserande fraktioner kolliderar för att ta värdefulla resurser i det okända landet.

Slaget om Azeroth, ger en helt ny dimension till konflikten som rasar mellan Horde och Alliansen i World of Warcraft, med en ny kontinent för båda fraktionerna att utforska, samt nya funktioner som Allied Races, Random Island Exploration och Large-Scale Warfronts, ” säger Mike Morhaime, VD och grundare av Blizzard Entertainment. ”Oavsett deras fraktion kommer spelarnas lojalitet att testas när expansionen släpps i sommar. “

Spelare som väljer att skapa en karaktär med en av de nya allierade tävlingarna kan också njuta av en fullständig översyn av uppdrag mellan nivå 1 och 100. Att ta över Broken Isles-systemet från Legion, områdena Azeroth, Outland och Draenor skala nu till din nivå, så att du kan njuta av uppdrag, berättelser och innehåll i din egen takt. Spelare som når maximal nivå (100, börjar 20) med en karaktär från en allierad ras tjänar också arvsvapen som är unika för varje ras. Denna prydnadsutrustning representerar deras ansträngningar att hitta rätt plats för sitt folk i Azeroth.