Battlefield1

Battlefield 1: Frankrike i rampljuset i Season Pass

Härlighetens dag har kommit! Den franska armén, i frontlinjen av första världskriget, kommer att vara mycket närvarande i Battlefield 1. Å andra sidan kommer det att bli nödvändigt att återigen lägga handen i plånboken för att säkra de “håriga” tjänsterna.

Slagfält1

Tyvärr, så ofta med Electronic Arts, är det genom ett extra abonnemang som vi kan dra nytta av det. Säsongspasset för Battlefield 1 har faktiskt bekräftats och kommer att erbjudas för en blygsam summa på 49,99 €. Den första expansionen ”They Shall Not Pass” kommer att distribueras i mars 2017 och den franska armén kommer att vara i rampljuset i multiplayer-strider.

Dessutom kommer ytterligare tre utvidgningar att erbjudas senare för vilka Season Pass kommer att erbjuda tidig tillgång i två veckor. Vi hittar också 16 nya onlinekartor, nya spellägen, nya elitklasser, 20 nya vapen och nya fordon.

Slutligen lovar DICE också 14 Battlepacks inklusive vapenskinn varje månad medan 14 unika plattor kommer att erbjudas med Premium Pass. Battlefield 1 kommer att finnas tillgängligt på PC, Xbox One och PlayStation 4 den 21 oktober 2016.