Bbox Smart TV: den perfekta integrationen mellan Samsung Smart TV och Bouygues triple play-erbjudande

Bbox Smart TV: den perfekta integrationen mellan Samsung Smart TV och Bouygues triple play-erbjudande

28 maj detta konstiga år 2020, Bouygues Telecom och tillverkaren Samsung presenterade ett nytt koncept i Trippelspel, var en Smart TV integrera som standard en B.TV + -app som fungerar som en programvaru-TV-avkodare till ett fast pris trippelspel bunden. I själva verket försvinner den traditionella TV-avkodaren till förmån för ett anslutet tjänsteerbjudande. Den mest uppenbara fördelen med ett sådant erbjudande är naturligtvis användarvänligheten: med Bbox Smart TV måste tittaren bara sätta på sin TV och dyka direkt in i B-appen. TV + för att komma åt programmen, vilket fortfarande är ett mycket modernare sätt att välja dina favoritserier och program än att växla mellan flera kanaler. Vid tiden för “Titta i sträck” serien (den nya Holy Grail of TV), är denna utveckling också den mest sannolika att tilltala en publik av årtusenden vana vid hypercentralisering (och hypertillgänglighet) av deras innehåll, utan att glömma slutet på beroendet av sändningstidsluckor (filmen kl. 9, väderprognosen kl.

Bouygues SmartTV 450x450

Den andra fördelen med Bbox Smart TV är rikedomen i själva erbjudandet, nämligen 151 kanaler, 14 omspelningar och 83 betalkanaler. Alla dessa kanaler och program finns tillgängliga i ett enda gränssnitt som liknar apparna på våra smartphones. Så naturligtvis använder vi fortfarande en ganska klassisk fjärrkontroll (smarta TV-apparater har dock röststyrningsalternativ), men den här gången är det “En fjärrkontroll för att styra dem alla …”.

Sist men inte minst, glömmer vi inte i ekvationen Samsungs smarta TV, materiella och tekniska pelare i detta nya koncept Bbox Smart TV. De tillgängliga modellerna (i 43, 55 och 65 tum) ingår i Crystal UHD TU7125-serien 2020. Inga tekniska eftergifter, därför med dessa ultratunna QLed-modeller med HDR +, en Game Enhancer + för minskad visningslatens i videospel och lysande färger tack vare Crystal UHD-systemet. Slutligen bör det noteras att dessa kvalitetspaneler fungerar med en dedikerad processor för visning i UHD 4K, den Crystal Processor 4K.

Bbox Smart TV-prenumerationen faktureras till 39,99 euro / månad och kräver en fiberanslutning. Åtagandeperioden är 24 månader och du måste naturligtvis lägga till kostnaden för prenumerationen köpet (på en gång) av Smart TV, dvs. 49 euro för 43-tumsmodellen, 199 euro för 55-tums och 349 euro för 65 tum, vilket förblir mycket attraktivt med tanke på dessa modellers skärmprestanda.

[Sponso]