Beyond Good & amp;  Evil 2: Michel Ancel bekräftar officiellt uppföljaren till kultspelet

Beyond Good & amp; Evil 2: Michel Ancel bekräftar officiellt uppföljaren till kultspelet

Spelarna (särskilt de från början av 2000-talet) väntade på detta: den stora Michel Ancel personligen bekräftad på hans konto Instagram som uppföljaren till kultspelet Beyond Good & Evil var väl och riktigt på rätt spår. Äventyr av Jade och hans reskamrat Pey’j är nu i händerna på konstruktörerna, men det kommer redan att vara nödvändigt att slutföra förproduktionsfasen (som just har börjat) innan man börjar gå. Den första publicerade grafiken visar tydligt att denna uppföljare kommer att vara mycket mer realistisk än det ursprungliga spelet när det gäller rendering, men med tanke på den allmänna designen som valts för detta andra opus kommer vi verkligen inte att klaga på det.

bortom-gott-ont-2-instagram

bortom-gott-ont-2-artw-57f4bee64e349

Vissa amerikanska medier har spekulerat i att den här bilden, släppt mitt i den amerikanska presidentkampanjen, faktiskt var en karikatyr av Donald Trump.

bge

Den första officiella bilden som presenterades av Ancel; men vid den tiden var vi ännu inte 100% säkra på att spelet fanns i Ubisofts rör

Kom ihåg att ursprungligen är Beyond Good & Evil ett 3D-actionäventyrsspel (designat av Michel Ancel mellan 1999 och 2003) där huvudhjälten, Jade, är beväpnad i allt och allt med en enkel kamera och en pinne. Med utmärkt produktion, ett originellt och mycket rikt universum (System 4) och karismatiska karaktärer (inklusive den berömda grismänniskan Pey’j) hade BGE vunnit spelare och kritiker genom att bevisa att det Det var möjligt att presentera ett fantastiskt originalspel som inte tar de gamla koderna i TPS.