Beyond Good & amp;  Evil 2 "retad" av skaparen av spelet!

Beyond Good & amp; Evil 2 “retad” av skaparen av spelet!

Det är en ganska uppenbar observation att göra: kultvideospel från franska skapare är inte ovanliga … men de går nästan alla från 80- och 90-talet; Crafton & Xunk, Flashback, Captain Blood’s Ark, Rayman, alla föddes för minst tjugo år sedan. Det enda undantaget från denna “regel”, Beyond Good & Evil, ett helt fantastiskt äventyrsspel av Michel Ancel (Raymans pappa), som distribuerades 2003 av Ubisoft på plattformar PlayStation 2, Xbox, GameCube och Windows PC.

bge-2

Baserat på den kritiska (särskilt kritiska) framgången för sitt spel, började Michel Ancel arbeta vidare med BG&E uppföljaren och har gjort det i några år nu; tyvärr fick detta andra opus tydligt intryck av Arles och man kan legitimt undra om Ubisoft skulle ta risken att finansiera utvecklingen av en sådan ambitiös titel.

Var säker: de många fansen av det ursprungliga spelet kommer äntligen att kunna trycka på en “pew” av lättnad eftersom det verkar den här gången som Beyond Good & Evil 2 är verkligen på rätt väg; Michel Ancel personligen har verkligen ” retad “ hans nya skapelse på hans konto Instagram, tackar Ubisoft i förbigående för att ha ” gjorde det möjligt“. Bilden av förhandstitt representerar en medelålders skäggig man som bär ett litet gris på sina axlar med ett sympatiskt leende. Omöjligt att ha fel: den här grisen är det Pey’j “Young”, reskamrat till hjältinnan i BG&E, Jade; och den skäggiga mannen skulle vara ingen ringare än Jades far. Men vad som helst när allt kommer omkring, för det verkar nu tydligt att det finns Beyond Good & Evil under … När kommer den officiella demo att vara?