Mass Effect Andromeda Screen 600x337

BioWare tappar stöd för en spelare för Mass Effect: Andromeda

I ett inlägg publicerat på sin webbplats gjorde utvecklingsgruppen det officiella tillkännagivandet: Inga fler uppdateringar kommer att göras i enspelarlägetoch ingen DLC är inte avsedd att ge nytt berättande innehåll. Patch 1.10, huvudsakligen släppt för att fixa mindre buggar, blir därför den sista.

Mass Effect Andromeda-skärm 600x337

Den mest kända uppdateringen var 1.6, anlände strax efter spelets släpp, vilket räddade det från stora buggar som kunde bryta nedsänkning (eller till och med spelet), särskilt under klippscenerna, vilket också korrigerade animationerna något. vilket gjorde spelet ökänt på webben.

Men att fans av Mass Effect multiplayer (mening alltid så överraskande att skriva) glädjas, deras favoritläge kommer att finnas kvar ett tag: nya uppdrag, nya karaktärssatseroch hemligt innehåll som kommer att tillkännages för N7-dag. Tillräckligt för att hålla mikrotransaktioner vid liv.

Att tappa stöd bara några månader efter utgivningen lovar inte bra för resten av serien, och medan spelet ses av många som det värsta i serien är det svårt att se. BioWare släpp den lika snabbt.