Black Friday 2017: Galaxy S7 Edge + Xbox One S + Assassin's Creed Origins-paket till 499 euro!

Black Friday 2017: Galaxy S7 Edge + Xbox One S + Assassin’s Creed Origins-paket till 499 euro!

Black Friday kräver, de bra planerna multipliceras på alla kommersiella webbplatser. Bland alla de frestande erbjudanden som finns idag finns det några som förtjänar särskild uppmärksamhet. Framgår av Cdiscounts erbjudande om ett Samsung Galaxy S7 Edge Black + Xbox One S 500 GB + Assassin’s Creed Origins-paket för 499 euro (efter avdrag för Samsungs ODR på 70 euro)!

Om du vill sköta dig själv kan det här paketet vara av intresse för dig. Du drar nytta av både Samsungs flaggskepp som marknadsfördes förra året, vilket trots dess många års tjänst fortfarande drar fördel av många kvaliteter. Den har en högpresterande Exynos 8890-processor, en utmärkt, beprövad 12-megapixelkamera och en böjd design som är svår att motstå. Vanligtvis marknadsförs smarttelefonen för mer än 450 euro.

AndroidPIT Samsung Galaxy S7 Edge 13

Galaxy S7-kanten är fortfarande en fantastisk smartphone 2017. © ANDROIDPIT

För 499 euro lämnar du också med den näst sista Xbox-konsolen, Xbox One S (marknadsvärde: mer än 250 euro). Den har en AMD-oktakärnprocessor klockad på 1,75 GHz, en 4K Ultra HD Blu-Ray-spelare och HDR-teknik. Paketet har en bra idé att presentera det senaste Assassin’s Creed Origins-spelet.

Xbox one s

En Xbox-One S i förpackningen! © Microsoft

Hitta alla tips för Black Friday 2017 i vår guide!