La chaîne de fast food Zaxby

Bob: snabbmatskockens datorsystem!

Den amerikanska snabbmatskedjan som bär Zaxbys banner har just gjort ett unikt förvärv. Hon anställde HyperActive Bob, en dator snabbmatchef som ger order till anställda!

Zaxbys snabbmatskedja: Bobs första arbetsgivare (poäng: Zaxby's)

HyperActive Bob är ett datorsystem som marknadsförs till ett pris av 5 000 US $ av företaget. Hans mål: analysera miljön i snabbmatskedjor för att hjälpa dem att öka deras genomströmning. Redan framgångsrikt testad på McDonald’s och Burger King har Bob just anställts av Zaxby’s, ett av 300 varumärken baserade i sydöstra USA.

Med hjälp av kameror placerade på restaurangen ser Bob ankomsten av parkeringen. Med tanke på de rätter som redan är under beredning anger Bob hur många arbetare som krävs och hur många kycklingben som ska läggas på grillen. Dessutom stannar Bob inte vid antalet bilar eftersom han också tar hänsyn till deras storlek. En hel buss anländer till restaurangen och det är dags att slåss!

Bob sätter också sin tjänst till ledningens tjänst: han analyserar sin historia och de mottagna uppgifterna i realtid för att anpassa sig till varje restaurang och komma med förslag om leveranser och antalet som måste vara tillgängliga enligt timmen, dagen för veckan eller månaden på året.

ELO-pekskärm visas – tillåta anställda att läs instruktionerna från Bob. Den senare berättar för dem hur många menyer de ska förbereda, och när de väl har förberetts berättar hans “mänskliga kollegor” om det.

Så Bob tar inte bara order, utan ger dem utan komplex, hela dagen!

Du kommer också att vara intresserad