Bose QuietComfort 35 II

Bose QuietComfort 35 II: Premium-hörlurar med 140 euro rabatt

Om du inte känner till detta varumärke, säg att Bose är ett företag specialiserat på ljudlösningar och vars produkter destillerar kvalitet för var och en av dess porer, både estetiskt och kvalitetsmässigt. Och alla mellanhögtalare och avancerade hörlurar från Massachusetts-baserade företag garanterar ett högt akustiskt landskap.

Uppenbarligen betalas kvalitet, så någon av produkterna som finns i Bose-katalogen är inte exakt billiga. Men nu när du kan köpa Bose QuietComfort 35 II med en så intressant rabatt har du ingen ursäkt för att njuta av hörlurar med högkvalitativ stil.

Bose QuietComfort 35 II

Brusreducering, stöd för Alexa …

När det gäller tekniska egenskaper, säg att de här hörlurar med hörlurar har allt som behövs för att erbjuda dig ett akustiskt landskap som tillgodoser behoven hos de mest audiofila användarna. Mer än någonting eftersom de till att börja med har tre nivåer av brusreducering på tre olika nivåer, vilket garanterar en högnivålyssningsupplevelse.

För att göra detta har de ett mikrofonsystem som ansvarar för att fånga externa ljud och avbryta dem. Å andra sidan tillåter det att när du ringer med dessa premiumhörlurar, kommer din uppringare att lyssna på dig bättre än någonsin. Å andra sidan bör man komma ihåg att dessa QuietComfort 35 II från det amerikanska företaget är kompatibel med Alexa och Google Assistant.

Bose QuietComfort 35 II de frente

Ja, du kommer att kunna lyssna på nyheter, känna vädret eller styra någon av enheterna som är kompatibla med dessa artificiella intelligenser från Google och Amazon genom ett enkelt röstkommando. Och när marknaden går är det en funktion som vi kommer att använda mer och mer. Vi kan inte glömma din Bose Connect Ansökan. När du har parat ihop dina hörlurar med telefonen kan du ändra vilken parameter som helst för att få ut mesta möjliga av denna gadget.

auriculares Bose QuietComfort 35 II

Till detta måste vi lägga till den utmärkta ljudkvaliteten som dessa premiumhörlurar erbjuder. Ja, du måste bara gå igenom Amazons kommentarer för att se att dessa hörlurar med huvudband är en säker hit. Och hur är det med ditt batteri? Dess otroliga autonomi på 20 euro (om du dessutom laddar dessa hörlurar i några minuter kommer du att ha 3 extra timmar trummor) de lovar att du kan njuta av dina favoritlåtar utan att oroa dig. Så om du tar hänsyn till dess intressanta rabatt på 37 procent, vilket gör att du kan spara 140 euro när köper Bose QuietComfort 35 II, det är ett av de erbjudanden som du inte bör missa.