[MàJ : dispo] Bouygues lovar "garanterat internet" och avslöjar nya fasta internetabonnemang

Bouygues Telecom bestämmer sig för att sätta stopp för gemenskapens Wi-Fi

Som Free, Orange och SFR erbjuder Bouygues Telecom community-Wi-Fi. Detta system låter dig ansluta till lådan till en annan Bouygues Telecom-kund när du är på resande fot. Du måste ansluta till dina uppgifter och du får tillgång till Internet med en begränsad hastighet.

Bouygues telekombyggnad

Operatören meddelade att Wi-Fi för samhället inte längre kommer att vara relevant. På sin webbplats indikerar han ”Av tekniska skäl fasas Wi-Fi-nätverket ut och slutar snart. Mobil kund, på resande fot eller med en begränsad anslutning hemma, drar du nytta av kraften i Bouygues Telecom 4G-nätverket ”. Det uppmanar sedan kunder att använda sin delning av mobilanslutning för att ha internet med andra enheter.

Vad kommer att hända exakt? Bouygues Telecom kommer att distribuera en programuppdatering för Bboxes som inaktiverar community-Wi-Fi-funktionen. Utplaceringen kommer att ske gradvis under de närmaste veckorna över flottan.

Om du vill använda Bouygues Telecoms community-Wi-Fi är det nu eller aldrig. Efteråt blir det för sent. Det är bra att påpeka att det inte fanns någon särskild gräns för community-Wi-Fi, till skillnad från anslutningsdelning med din mobil.