bouygues-telecom-promo-forfait-septembre-2016

Bouygues Telecom erbjuder återigen sitt 20 GB-paket för 9,99 € / månad under ett år

Bouygues Telecom har beslutat att erbjuda sitt 20 GB-paket igen med en kampanj. Hon kommer tillbaka då och då, här är hon för september.

bouygues-telecom-promo-package-september-2016

Paketet inkluderar obegränsade samtal / SMS / MMS i Frankrike. För Internet har kunderna ett kuvert på 20 GB per månad. Utöver detta kan ytterligare MB laddas som standard (0,01 € / MB), men det är möjligt att välja den reducerade hastigheten inom ditt kundområde för att inte faktureras. Förändringen är gratis.

Ursprungligen erbjöds denna plan till 24,99 € / månad. Kunden kan således ha det för 9,99 € / månad under ett år, vilket sparar 180 euro. I slutet av ett år går paketet tillbaka till 24,99 € / månad. Det finns dock inget åtagande, kunden kan mycket väl gå någon annanstans eller säga upp sitt kontrakt om han vill.

En annan intressant information, möjligheten att ha detta paket för 7,49 € / månad för en extra linje. Bouygues Telecom ansvarar därför för att marknadsföra dem som redan är kunder med det.

Erbjudandet 9,99 € (eller 7,49 € beroende på fall) finns nu på Bouygues Telecoms webbplats. Det gäller till 26 september.