Bbox Brooklyn Decodeur TV

Bouygues Telecom erbjuder en ny Bbox, en kraftfullare version av Bbox Miami med 4K-stöd

Bbox Miami har rätt till en efterträdare. Vissa kunder har redan fått denna nya modell, den här lådan har en ny design och stöder 4K.

Bbox Brooklyn TV-avkodare

Bouygues Telecom har valt en kraftfullare processor i sin nya Bbox, vilket kommer att glädja kunderna. Faktum är att Bbox Miami, som vi känner det, har ett dåligt rykte med tanke på dess långsamhet och dess olika buggar som påträffas dagligen när en kund tittar på tv. Bouygues Telecom bör korrigera situationen med den nya modellen. Denna kraft gör det också möjligt att ha 4K, där Bbox Miami-avkodaren stödde Full HD maximalt. Netflix har inte dragit vidare och listar redan den nya Bbox på sin webbplats. Det finns också direkt kontroll. När det gäller tillbehör har operatören bytt fjärrkontroll.

Bbox Brooklyn bakre TV-avkodare

Avkodaren integrerar ett eluttag, en Ethernet-port, ett HDMI-uttag, ett SPDIF-uttag och ett uttag för att ansluta antennen för att ta emot TNT-kanaler. Under huven hittar vi Marvell BG4-CT-processor, 2 GB RAM och 16 GB lagringsutrymme.

Bbox Brooklyn fjärrkontroll

Kan vi få den nya Bbox nu? Kanske är tur tur. Bouygues Telecom distribuerar dem gradvis till vissa kunder, men det är inte möjligt att ansöka om denna modell just nu. Enligt Bbox-Mag har den nya Bbox ett mycket begränsat lager och kommer att bli utbredd 2018 med de nya erbjudandena från Bouygues Telecom.