[MàJ : dispo] Bouygues lovar "garanterat internet" och avslöjar nya fasta internetabonnemang

Bouygues Telecom lanserar experiment med en Internet-låda som ansluter till 4G

Internetlådor är anslutna med ADSL eller fiber idag. Men hur är det med platser där det inte finns något? Bouygues Telecom har beslutat att hitta en lösning: 4G. Operatören tillkännager experimentet med en sådan låda för allmänheten.

Bouygues telekombyggnad

Bouygues Telecom förklarar att den lanserade den här rutan för att erbjuda hushåll med en höghastighetsinternetanslutning eller ingen anslutning helt enkelt en lösning för att vara på samma nivå som de andra. Operatören noterar att 4G uppnår prestanda upp till 5 gånger snabbare än ADSL. ”Detta är ett erbjudande som kommer att byggas helt utifrån feedback från våra kunder under en tre månaders testperiod i full skala i dessa städer. Vår önskan är att erbjuda våra kunder det mest lämpliga erbjudandet ” sa en talesman för Bouygues Telecom.

Bouygues Telecom erbjuder 30 dagar för att få en idé. Erbjudandet säljs sedan för 24,99 € / månad (+ 3 € / månad för boxuthyrning). Den finns för närvarande i operatörens butiker i Quimper, Laval, Poitiers, Caen, Béziers, Tarbes, Châtellerault och Arçonnay. Om framgång är där kommer andra att ha det senare.

Intressant och väldigt viktig detalj: det finns ingen gräns för data. Det finns ingen ADSL eller fiber, men det finns 4G (därav precisionen).