Bouygues Telecom Logo

Bouygues Telecom: ny obegränsad helg för 3G / 4G

Bouygues Telecom lanserar då och då helger där obegränsat internet erbjuds på mobilen. Nästa tillkännages för nästa helg, 20 och 21 augusti. “Goda nyheter för fans av serier, musik eller nya tränare” noterar operatören på sin webbplats.

Bouygues Telecom Week End Unlimited 20 21 augusti 2016

Som en påminnelse har varje kund en månatlig kvot för att gå på Internet (3 GB, 10 GB, 20 GB, etc.). När kvoten har uppnåtts, betalar antingen användaren en extra kostnad för att fortsätta använda Internet i samma hastighet eller dra nytta av en reducerad hastighet utan extra kostnad. Med denna typ av helg finns det ingen gräns, det är möjligt att navigera utan att oroa sig för att nå gränsen.

Erbjudandet gäller både 4G och 3G. Du måste komma ihåg att starta om din smartphone på lördag från 12:01 så att den är aktiv fram till söndag 23:59. Erbjudandet är också tillgängligt för kunder som har en mobilplan utan internetanslutning. Detta erbjuds obegränsat under helgen.

Förutom att starta om din terminal finns det inget annat att göra. Du behöver inte ansluta till ditt kundområde för att kontrollera ett eller annat alternativ, det är automatiskt. Det kommer att vara intressant för dem som huvudsakligen tittar på videor på Netflix, YouTube eller de som lyssnar på mycket musikstreaming.