Presse-citron

Bra erbjudanden 2 år sedan Bra affär: Huawei P20 Lite går under 200 € på Amazon (-40%) Letar du efter en ny smartphone för mindre än 200 €? Den här bra affären på Huawei P20 Lite på Amazon är en bra affär, med ett pris …

Medan vårkampanjerna fortfarande är på plats fram till söndag, erbjuder e-handelsjätten en mycket trevlig minskning av Huawei P20 Lite som går från 329 € till 198 € (-40%).

Denna mellanklassmartphone är känd för sin kvalitet och priset som erbjuds ger den utmärkt valuta för pengarna. För mindre än 200 € är det svårt att slå. Den har 4 GB RAM-minne, en Kirin 659 SoC och 64 GB lagringsutrymme. Den stöder dubbelt SIM-kort och skärmen på 5,84 ″ har ett bildförhållande på 19: 9, perfekt för att titta på filmer eller YouTube-videor.

Det liknar starkt den klassiska P20, med en skillnad i fingeravtryckssensorn som går på baksidan av P20 Lite. För fotodelen låter en dubbel sensor på baksidan dig ta mycket bra bilder, speciellt för en smartphone till det här priset. Dess 3000 mAh batteri gör att du kan hålla en dag. Huawei får fart på smarttelefonmarknaden och ligger idag på andra plats bland säljare i Europa, bakom Samsung och före Appple!

Kunderna är mycket nöjda med Huawei P20 Lite, med ett genomsnittligt betyg på 4,4 / 5 på Amazon-webbplatsen. Den här affären på P20 Lite kan löpa ut när som helst, och som vanligt med Amazon utnyttjar du den snabba leveransen som erbjuds på den här produkten.

Dra nytta av erbjudandet

För att upptäcka all vårs andra flashförsäljning, det är här det händer.