Bon plan Sony Xperia Z5 + PS4

Bra plan: Sony Xperia Z5 plus en PS4-kampanjen som du inte får missa

Bra affär Sony Xperia Z5 + PS4Detta är en kampanj som du inte får missa. Lägg i Santa’s huva detta paket inklusive en Sony Xperia Z5 smartphone och en PS4-konsol. Dra nytta av denna otroliga kampanj nu!

Detta erbjudande har avslutats men du kan få PS4 med 3 spel som erbjuds till ett rabatterat pris klicka här

CDiscount-webbplatsen säljer ett Sony-paket som kommer att glädja hela familjen. För endast 629 € (med tillverkaren ODR) kan du skaffa den senaste smarttelefonen Xperia Z5 Dual Sim och en PS4-spelkonsol med 500 GB. Priset före reduktion av de två är 1 041,11 €. Så det gör en minskning på 342 €.

För information är smarttelefonens normala pris 699 €. Skynda dig och dra nytta av den här mycket värdiga amerikanska Black Friday, lagren är begränsade.

För rekordet är Sony Xperia Z5 den senaste Sony-smarttelefonen utrustad med världens bästa kamera. Sony har faktiskt reserverat för Xperia Z5 sin senaste 23MP Exmor RS-fotosensor med en ultra-snabb autofokus på 0,03 sekunder. Den är fullt utrustad för att ta skarpa bilder med låg ljudnivå även i svagt ljus. Kameran är också utrustad med en 5x zoom.

Den främre kameran är 5MP med vidvinkelobjektiv. De andra funktionerna i Xperia Z5 är också lockande. Smarttelefonen har en 5,2-tums Full HD-skärm, 32 GB lagringsutrymme som kan utökas via microSD, 3 GB RAM. Den inbyggda processorn är Snapdragon 810 octo core. Det är motståndskraftigt mot vatten och damm. Den är IP65- och IP68-certifierad. 2900 mAh-batteriet ger smarttelefonen en autonomi på upp till 2 dagar.

När det gäller PS4 presenterar vi det inte längre, det är bara otroligt.

För att få tillgång till den här bra planen, klicka på Sony Xperia Z5 Double Sim-kampanjen + 500 GB PS4-konsol

Upptäck andra bra erbjudanden och kampanjer

* erbjuda begränsad tid så länge lagret räcker