contadores Skip to content

Byt in din Galaxy Note 7 mot en annan Galaxy och Samsung betalar dig

Samsung förnekar rykten om försäljning av en renoverad Galaxy Note 7 i Indien

Samsung har inlett en ny verksamhet som syftar till att behålla kunder som har en Galaxy Note 7. Denna modell tog eld och exploderade flera gånger, Samsung ansvarar för att återkalla dem. Användare kan vara frestade att gå till en annan tillverkare, men Samsung vill undvika detta scenario.

Galaxy-Note-7-kommer-att-kunna-möta-den-höga-efterfrågan-

Om en Galaxy Note 7-ägare returnerar sin smartphone och väljer en annan Samsung-smartphone (exempel: Galaxy S7) kommer den koreanska tillverkaren att erbjuda honom upp till $ 100. Om han väljer att returnera sin Galaxy Note 7 och få tillbaka smarttelefonens belopp, kommer han att få $ 25. Samma belopp kommer att betalas om han väljer att gå på en smartphone från en annan tillverkare.

Ett liknande erbjudande erbjuds i Sydkorea, men ingenting sägs för andra länder som Frankrike till exempel. Kommer vi också att ha rätt till betalning från Samsung? Kanske kan det vara så att erbjudandet kommer att erbjudas inom de närmaste dagarna, om inte veckorna.

Som en påminnelse vet Samsung fortfarande inte varför dess ersättning Galaxy Note 7 tar eld och exploderar, det undersöker fortfarande. Resultaten kommer att meddelas om några veckor enligt tillverkaren.