Call of Duty Logo

Call of Duty Infinite Warfare: en spelvideo som långt ifrån uppskattas

Året kan vara komplicerat för Activision. Tillkännagavs den 2 maj, Call of Duty: Infinite Warfare kämpar för att tilltala spelare, även de mest lojala. Om utvecklarna lovade en “återgång till franchisens rötter” blev spelare snabbt desillusionerade när de tittade på trailern.

Call of Duty-logotyp

Rötterna har synligt förändrats: rymden, fartyg, futuristiska vapen i korthet, inget att göra med de första titlarna och fans vill inte kittla stjärnorna. Ännu mindre när vi berättar för dem att de absolut måste köpa Infinite Wars för att dra nytta av Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

När tävlingen gnuggar sina händer tänker vi på Battlefield 1 och Electronic Arts som valde en annan väg och första världskriget, hoppas Activision fortfarande att lugna spelare och har lagt oss en lång spelvideo.

Mer än tio minuters spel kommer inte att ha hjälpt till att förföra motståndare, mer än en av två internetanvändare har valt den berömda röda tummen på YouTube-plattformen. Kampen kommer att bli tuff för det amerikanska företaget …