cstream

Cdiscount presenterar Cstream, tre streamingtjänster (musik, filmer och böcker) till priset av en

I dag har streamingtjänster ofta samma pris: 9,99 € / månad. Cdiscount har beslutat att gå in i denna sektor med Cstream. Men Cstream har en särdrag: den samlar tre tjänster till priset av en.

cstream

Här är vad erbjudandet inkluderar:

  • Cstream Video, som erbjuder 300 olika filmer och 1000 program för barn, uppdateras regelbundet
  • Cstream Music, som innehåller miljontals spår organiserade i smarta radioapparater som är anpassade efter användarens smak
  • Cstream Books, som sammanför mer än 50 000 böcker (romaner, serier, barnböcker, praktiska böcker) och ett trettiotal tidskrifter, inklusive stora nationella titlar.

Cstream erbjuds till 1 euro den första månaden, därefter 9,99 € per månad därefter. Det finns inget åtagande, det är möjligt att lämna när vi vill. Detta är också fallet med andra streamingtjänster.

Dessa tjänster kommer att vara tillgängliga via smartphone, surfplatta, PC, Mac och TV (endast video) via webbplatser och applikationer som är utformade för att vara mycket enkla att använda, enligt Cdiscount. Var och en av dem kommer att innehålla varierat innehåll designat för hela familjen och erbjuda ett erbjudande för barn i alla åldrar såväl som för sina föräldrar. Innehållet förblir tillgängligt medan det är på språng med offline- och nomadlägen.

För att prenumerera nu, besök cdiscount.com/cstream. Ytterligare information om erbjudandet finns på cstream.fr.