bensin

De bästa apparna för att hitta billig bensin och spara pengar

Om vi ​​är en av dem som tittar på bensinpriset när vi tankar, har vi säkert insett den stora skillnaden i pris som vi kan hitta från en station till en annan. Och vi kan hitta en svängning i priset på bensin eller diesel på 10 eller 15 cent per liter eller ännu mer. Om vi ​​tar hänsyn till kan detta betyda betydande besparingar vid varje tankning, och det säger sig självt besparingarna blir mycket större efter varje år .

bensin

Nu undrar vi hur vi kan känna till bensinstationerna där vi kan tanka till ett bättre pris i vår miljö, eftersom det inte heller hjälper att veta att den billigaste bensinstationen ligger flera kilometer från var vi är. Tja, bäst av allt är att vi snabbt och enkelt kan veta från vår mobil tack vare några av dessa appar som vi kommer att citera nedan.

Appar för att hitta billig diesel eller bensin nära dig

Gasall

Det är en mobilapp som låter oss veta var billig bensin är just nu vi måste tanka. Specifikt, vad GasAll gör är att hitta de bensinstationer som mest intresserar oss hela tiden för att fylla vår tank. Det visar oss bensinstationen med det bästa priset eller de som just nu har extra rabatt eller kampanj. Vi kan söka efter adress, plats eller från själva sökmotorn. Ladda ner GasAll för iOS eller Android.

gasolina barata


Bensin och diesel Spanien

Det är en annan av de appar som bäst värderas av användare på Google Play. Det låter dig hitta bensinstationer i Spanien med de bästa priserna på alla typer av bränslen. Som standard visar det oss de servicestationer som vi kan hitta 15 km runt vår nuvarande plats. Dessutom tillåter det oss att anpassa all information du visar oss, lista över bensinstationer, plats på kartan, rutt för att nå var och en av dem, bara bensinstationer av vissa märken etc. Ladda ner bensin och diesel Spanien.

gasolina barata


Bränsle blixt

Med den här appen på vår mobil kan vi hitta den billigaste och närmaste bensinstationen på en sekund. Det har mer än 60 000 bensinstationer registrerade i Spanien, men det gör det också möjligt för oss att hitta det bästa bränslepriset om vi reser till andra länder som Tyskland, Österrike, Italien, Portugal eller Frankrike. Förutom att hitta billig bensin, informerar den oss också om öppettiderna för bensinstationerna och sparar våra favoriter för att kunna lägga till det bästa priset när vi är nära var och en av dem. Ladda ner Fuel Flash.

gasolina barata


Mina bensinstationer

Med appen Mina bensinstationer installerade i mobilen kan vi hitta de billigaste bensinstationerna bredvid oss. Det gör det möjligt att spara favoritstationerna, det vill säga de som låter oss tanka till bästa pris på de punkter eller platser som vi oftast använder. Därför kan vi med ett par grepp på vår telefon veta var vi kan hitta billig bensin för att tanka vår bil eller motorcykel. Välj bara bränsle och låt appen få tillgång till vår plats och om tiondelar av en sekund kommer vi att ha en lista över bensinstationer till bästa pris runt oss. Ladda ner Mina bensinstationer.


Gasofa

En annan av de appar som låter oss hitta billig bensin var som helst i vårt land är Gasofa. Ett verktyg som vi kan se priset på alla typer av bränslen på bensinstationer i Spanien. Det låter dig hitta de billigaste bensinstationerna efter provins, kommun, postnummer, samt hitta dem på en karta eller berätta hur vi kommer till var och en av dem. Ladda ner Gasofa.

gasolina barata


Billigt tankning

Det är en annan av de applikationer som vi kan hitta de stationer där bensin är billigare i vårt land och även om vi reser till andra länder som Tyskland, Österrike, Frankrike, Italien eller Portugal. Med en enkel blick kan vi se var vi kan hitta billig bensin, eftersom det visar oss en lista över bensinstationer runt oss klassificerade med färger. Dessa färger berättar vilka som är de billigaste bensinstationerna. Den låter dig utföra personliga sökningar, spara favoriter eller visa rutten för att nå var och en av stationerna för att tanka. Ladda ner billig tankning.

gasolina barata


CombusFree

En annan app som fungerar på samma sätt med en klassificering av bensinstationer efter färg baserat på pris är CombusFree. Det gör det möjligt att hitta billig bensin var vi än är med ett par grepp på vår mobiltelefon. Det erbjuder möjligheten att välja upp till åtta olika typer av bränslen och från vårt nuvarande läge kommer det att visa oss alla bensinstationer i vår miljö organiserade efter färger enligt bränslepriset. På detta sätt kan vi välja den som erbjuder tankning mer ekonomiskt och till och med be dig börja surfa för att nå den. Ladda ner CombusFree för iOS eller Android.

gasolina barata


Bensinpriser & tankning

Sist men inte minst kunde vi inte glömma bränslepriser, en annan app för att enkelt tanka bränsle i vårt land till bästa pris. Genom att helt enkelt gå in i appen ser vi en lista över de bensinstationer som ligger närmast vår nuvarande plats. Där kommer vi att få se priset på bränslen så att vi kan se den som erbjuder den billigaste bensinen. Ladda ner bensinpriser & tankning.

gasolina barata