Bästa externa batterier med 20 000 mAh laddning

De bästa externa batterierna med en laddning på 20 000 mAh

Om du vill vara säker på att modellen du köper är en utmärkt lösning för alla slags behov, bör du lägga undan externa batterier som har en laddning under 10 000 mAh, eftersom deras användbarhet är ganska begränsad. Men som det vi ska indikera är de bästa alternativen som kan köpas av utvärdera priset på tillbehöret och strömstyrkan som ingår, det vi rekommenderar är att det når minst 20 000 mAh. På detta sätt är det till och med en bra lösning för bärbara datorer som kan använda den här typen av enheter.

Bästa externa batterier med 20 000 mAh laddning

Saker som dessa externa batterier inkluderar

En av dem är det åtminstone två USB-ström produktion hamnar ingår. Detta gör bland annat att produkterna kan användas med två jobb parallellt. Och med hänsyn tagen till belastningen inuti är sanningen att det inte exakt är ett problem. Således är det till exempel möjligt att ladda en smartphone och en surfplatta samtidigt. Därför talar vi om sanna livräddare när du är hemifrån.

Baterías externas en una mochila

Dessutom, och inte mindre viktigt, är det annorlunda säkerhetsteknik ingår som gör det möjligt att inte riskera vad som är anslutet i de externa batterierna som vi talar om. Således, till exempel, om det är hög temperatur på grund av användning eller om det finns en ökning av överspänning, stoppas laddningsprocessen automatiskt så att ingenting händer. Dessutom inkluderar alla modeller en information system som anger återstående laddning som finns inne, antingen genom att använda en skärm eller lysdioder, så att du alltid kommer att känna till denna information effektivt.

Andra saker som är viktiga i dessa tillbehör

En av dem är att dimensionerna bör inte vara särskilt stor , eftersom dessa enheter tänker ta det från en dag till en annan, så om den väger mycket och inte är liten kan det bli ett verkligt problem när det gäller att förvara den i ryggsäcken och att det som passade dig nu inte . Förresten, om det innehåller ett stötskyddssystem, desto bättre.

Slutligen finns det möjligheter som är intressanta att inkludera i dessa externa batterier. Ett exempel är kompatibiliteten med Snabb laddning teknik, så att laddningsprocesserna är så snabba som möjligt utan att förlora tillförlitligheten. Dessutom inkludering av stöd för Kraftleverans och på detta sätt att de kan användas med de modernaste bärbara datorerna som använder USB-typ C-laddningsportar.

Uso de baterías externas

Modellerna vi rekommenderar att du köper

Vi lämnar de alternativ som vi anser att du inte ska sluta granska om du vill få en modell som erbjuder hög belastning och som har ett ganska begränsat pris. Det vill säga, vi pratar om externa batterier som har en bättre kvalitet / prisförhållande .

TAMOWA Power Bank

Med en av de mest slående designerna av alla de modeller vi har valt har den en informationsskärm och belastningen har nått 20 000 mAh. Dess funktion är utmärkt, både vid överföring av energi och i skydd av allt som är anslutet. Den har stor kompatibilitet.

Batería TAMOWA Power Bank

Möjligt externt batteri

Om du letar efter en modell med mycket bra laddning är det här en enhet som når intet mindre än 26 800 mAh, så det är det bästa du kan hitta. Den är pålitlig och snabb, den har två USB-typ A-portar som säkerställer att du alltid har en tillgänglig för laddning till smartphones och surfplattor.

iPosible Batería Externa batería externa

RIWNNI USB C

Estetiskt är detta ett av de bästa externa batterierna vi har valt. Den har en användbar USB Type-C-port, som, ändras med 18 W Power Delivery-kompatibilitet, gör det möjligt att använda detta tillbehör med bärbara datorer. Det fungerar perfekt och har många säkerhetsalternativ.

RIWNNI USB C baterías externas

GACHI externt batteri

Det är en annan av modellerna som har en stor batteriladdning inuti fodralet (26 800 mAh). Den har ett bra system med informationslampor och vad som är viktigare: den har inte mindre än fem USB-portar, så dess användbarhet är utan tvekan.

Batería GACHI Batería Externa

VOOE externt batteri

En modell som inte kolliderar med någonting och som sticker ut i vissa aspekter för att erbjuda en bra kvalitet / prisförhållande. Med stora åsikter från de som redan har använt detta tillbehör, överensstämmer det med vad som har att göra med antalet USB-portar och dess kompatibilitet är utmärkt.

VOOE Batería Externa baterías externas

Bewahly externt batteri

Det finns en hel del dygder som detta tillbehör erbjuder, eftersom det tillkommer 20 000 mAh-belastning och bra användarupplevelser att det har kompatibilitet med Power Delivery och att det har en vikt under 450 gram. Det vill säga den har allt du kan leta efter i externa batterier.

Bewahly Batería Externa negra

POWERADD EnergyCell

Med en attraktiv design och ett mycket motståndskraftigt fodral, vilket är mycket bra för en produkt som bärs runt. Det finns två portar som ingår i den här modellen för att tillhandahålla tjänster med sin laddning på 20 000 mAh. Inuti innehåller maskinvara som liknar den som används av Tesla.

Batería POWERADD EnergyCell

Romoss Powerbank

Det råder ingen tvekan om att det är ett av de mest slående tillbehören av allt vi har valt, eftersom informationsskärmen och den vita färgen den använder tillåter det. Det är en av modellerna som erbjuder kompatibilitet med Quick Charge 3.0-teknik, vilket alltid är positivt eftersom det ökar arbetshastigheten.

Romoss Powerbank baterías externas

POSSESS Powerbank

Det passar i handflatan, det här är det mest slående med den här enheten och vad som gör den till en skillnad mellan de externa batterierna som finns i listan. Trots att den är liten har den en laddning på 20 000 mAh, så den uppfyller alla krav för att vara ett mycket bra köpval.

POSUGEAR Powerbank batería

Ekrist externt batteri

Stor belastning, 26 800 mAh och två USB-typ A-utgångar för att använda den utan fel och med en mer än acceptabel stabilitet (och skydd, eftersom den till och med har teknik som förhindrar överspänningar). Den innehåller en användbar strömbrytare och det saknas inte en uppsättning lysdioder för att veta den återstående laddningen.

Ekrist Batería Externa negra