Bästa konsol ljudstänger som är billiga

De bästa konsol soundbarerna som är billiga

Med dessa tillbehör tas ett viktigt steg både i uppnådd ljudkraft och i definitionen, eftersom ett rumsligt plats uppnås mycket högre än vad som vanligtvis erbjuds av Smart TV. Därför är det inte en dålig idé att köpa ett tillbehör som är kompatibelt med Sony- och Microsoft-modeller för att få ut mesta möjliga av spel du gillar … Och logiskt sett är idealet att inte behöva spendera en stor summa pengar.

Bästa konsol ljudstänger som är billiga

Grunderna som dessa soundbars bör erbjuda

Det viktiga som bör ses över i dessa tillbehör är att HDMI anslutning ingår, eftersom det är den som lättare kan användas med konsoler. Denna möjlighet är också väldigt enkel i vad som har med användningen att göra, så det är grundläggande. Det är sant att det är en bra idé att erbjuda andra alternativ, som optisk ingång eller användning av Bluetooth, men det första vi har angett är grundläggande och dessutom är det viktigt att det är versionen av gränssnittet 1.4 eller högre så att bildkvaliteten är adekvat.

Subwoofer de las barras de sonido

Andra saker som bör bedömas är om du föredrar a modell med en subwoofer eller inte . Det förstnämnda erbjuder en bättre kvalitet i allmänna linjer eftersom vi talar om ett 2.1-ljud, men det har nackdelen att det tar mer plats eftersom det finns två element (i allmänhet) som dessa ljudfält har. Om du inte har mycket ledigt utrymme är det bästa alternativet att få en enhet med en enda ljudutgångsenhet, som i allmänhet också erbjuder mycket mer och bättre än stereohögtalare på skärmar eller tv-apparater.

Botones en las barras de sonido

Något annat som måste tas med i beräkningen är att en fjärrkontroll ingår för att utnyttja alla möjligheter som dessa tillbehör erbjuder, som i vissa fall har en Spelläge som anpassar sig perfekt till konsolerna för att uppnå bästa möjliga konfiguration enkelt och snabbt. Dessutom, och detta är viktigt, kan alla modeller som du väljer att ta hänsyn till, om de erbjuder allt som anges, också användas med Smart TV … så deras användbarhet är bred.

Shopping rekommenderar vi

Vi lämnar en lista med olika alternativ, med eller utan en subwoofer, så att du kan välja den som bäst passar dem du letar efter för att använda ljudfält med de modernaste konsolerna. Dessutom är alla modeller som du hittar ganska billiga sedan dess ingen av dem överstiger 200 euro och därför behöver du inte göra ett brutalt utlägg för att uppnå god kvalitet.

Modeller med subwoofer

SHARP HT-SBW182

Detta är ett alternativ som är kompatibelt med 2.1-ljud, så en bra placering uppnås och tack vare den medföljande subwoofern är basen av utmärkt kvalitet. Utgångseffekten som erbjuds av denna modell är 160 W och dessutom är HDMI-anslutningen kompatibel med ARC-teknik.

Barra SHARP HT-SBW182

LG SK6

Estetiskt är detta en ganska traditionell modell, men den passar perfekt på alla typer av platser och dekorationer. Den innehåller en högkvalitativ subwoofer som alltid förbättrar upplevelsen, och det finns detaljer som är väldigt intressanta, till exempel att dess effekt är inte mindre än 360 W och att den fungerar med högupplöst innehåll.

LG SK6 barras sonido

Panasonic SC-HTB488

Med många bra alternativ, som att den här enheten är kompatibel med Dolby, bör det noteras att den erbjuder ytterligare alternativ som Bluetooth-anslutning och att den inte kolliderar i uteffekten är 200 W, så den uppfyller perfekt.

Barra Panasonic SC-HTB488

Philips HTL1520B / 12

HDMI-anslutningen som den erbjuder är ARC-kompatibel så att den smälter sömlöst med smarta TV-apparater och bildskärmar. Med en iögonfallande design för hur platt huvudelementet är, ingår ett stort antal ytterligare anslutningar. Den har dimensioner som är adekvata.

Barras de sonido Philips HTL1520B / 12

TCL TS7010

Ingenting är felaktigt i den här modellen, eftersom det till exempel innehåller Bluetooth och en effekt på 160 W, så det passar som en handske för rummen. Kompatibel med Dolby Digital-ljud, vilket säkerställer hög precision, är det ett köpalternativ som är värt att överväga.

TCL TS7010 barras de sonido

Barer som inte har en subwoofer

Sony HTSF200

Det mest anmärkningsvärda förutom att erbjuda bra ljudkvalitet är att dimensionerna på denna produkt är ganska små, så att den kan placeras praktiskt taget var som helst. Användningen av S-Force PRO Front Surround-teknik sticker ut och har Bluetooth-anslutning.

Barra Sony HTSF200

Sharp HT-SB106

Dess effekt är 110 W, mer än tillräckligt för att vara ett mer än korrekt svar för att använda denna modell med konsoler. Det är ett av ljudfältet som har HDMI-kompatibelt med ARC och när det gäller kompatibilitet kolliderar det inte, vilket alltid är positivt.

Sharp HT-SB106 barras de sonido

Denon DHT-S216

En bra modell som har en riktigt attraktiv design och som inte har särskilt höga dimensioner. Dess HDMI-anslutning är 4K-kompatibel och ger möjlighet att hänga den på väggen. Det är slående att det är en av ljudstaplarna som är kompatibla med DTS.

Denon DHT-S216 barra

Samsung HW-N300 / ZG

Ett annat alternativ som är ganska litet och som erbjuder hög kvalitet för att ha två utgångskanaler som gör att du kan få upp till 320 W effekt, vilket gör det till en modell att ta hänsyn till. Det saknar inte bra anslutningsmöjligheter eftersom det bland annat inkluderar Bluetooth.

Barras de sonido Samsung HW-N300 / ZG

Sharp HT-SB110

Med en längd på 80 centimeter är det en modell som passar mycket bra i vardagsrummen och har ett metallskydd. Den har HDMI ARC och en effekt på 90 W vilket är mer än tillräckligt. Passar perfekt till användningen av denna produkt med andra stora tv-apparater än konsoler.

Barra de sonido Sharp HT-SB106