Bästa smarta glödlampor med Alexa

De bästa smarta glödlamporna med Alexa för mindre än 25 euro

Det finns saker som är vanliga i dessa smarta glödlampor: alla är lätta att använda eftersom, förutom att kunna ställa in olika parametrar med rösten i Alexa (som den smärtton som används eller på och av; det finns också applikationer från att det är möjligt att på ett mer konkret sätt hantera allt som är möjligt att göra med dessa tillbehör som i allt högre grad används av användarna.

Bästa smarta glödlampor med Alexa

Modellerna som vi ska presentera för dig har några detaljer som det är viktigt att ta hänsyn till innan du får en. Ett exempel på detta är att alla har det mått som inte är minsta möjliga, eftersom de måste få nödvändig kraft för att tända stora rum. Därför måste detta hittas mycket när man väljer en modell av denna typ eftersom det i lampor som har en kopp med lite utrymme inuti kanske du inte kan använda dem.

Vad kan vi göra med smarta lampor?

De flesta kan anslutas till en smartphone eller surfplatta med Bluetooth eller ett WiFi-nätverk, så att du kan styra dem via Alexa (var du än är). Bland många av de saker som kan spara energi , kontrollera de intensitet , ändra färg för att anpassa den till din miljö och många fler alternativ som du lär dig om när du experimenterar med denna typ av teknik.

Kort sagt, som i de flesta hemautomationssystem, består det huvudsakligen av automatisering och avlägsen kontrollera. Så med WiFi-lampor kan vi göra allt från det mest grundläggande, som att tända och släcka lamporna automatiskt, till något mer avancerat, som att ställa in driftstimmar.

Bombilla ikea alexa

Viktiga funktioner i dessa tillbehör

Det viktigaste är vad som har med anslutning att göra. Helst erbjuder modellen i fråga tillgång till trådlösa nätverk, eftersom dessa är mycket effektivare och gör att smarta lampor kan placeras praktiskt taget var som helst i huset eftersom routrar ger täckning för det. Har Blåtand är också en bra lösning, till exempel att hantera allt du vill konfigurera med din smartphone, men detta är av mindre betydelse … måste det sägas.

När det gäller ljusets intensitet att leta efter är minimikravet 800 lumen , som representerar mer eller mindre den traditionella 90W-modellen. Uppenbarligen är idealet att få så mycket kraft som möjligt. I vissa situationer måste du ändå använda två enheter.

Det är också viktigt att den valda enheten tillhandahåller ett brett spektrum av RGB färger för att ge lämpliga inställningar för olika situationer, och intervallet de ger är ungefär som följer: 2700-6200K . Om detta stämmer blir användarupplevelsen ganska bra.

Rekommenderade modeller med Alexa

TP-länk

Denna glödlampa sätter rätt atmosfär för varje ögonblick med den dimbara LED-glödlampan var som helst. Du kan programmera dina lampor för att vakna försiktigt på morgonen eller dimma dem för den perfekta middagen. Den kan styras från «Kasa Smart» -applikationen eller med enkla röstkommandon med Alexa, Google Assistant eller Microsoft Cortana.

Bombilla inteligente TP-Link

Philips Hue

Detta Philips-märke har 2100 000 justerbart och retroutseende. För att reglera ljuset använder du den trådlösa fjärrkontrollen eller Bluetooth-fjärrkontrollen med HUE-appen. Du kan också använda den med röststyrning och därmed hantera dina smarta lampor och lampor med Amazon Alexa och Google Home.

Bombilla inteligente Philips

OSRAM

Det smarta ljuset, till scenen: Classic A LED-lampan har en intelligent trådlös styrteknik. Tack vare sin trådlösa Zigbee-anslutning är alla funktioner tillgängliga med en SMART + -brytare eller SMART + -brytare Mini: på och av, färgbyte och klarhetskontroll. Särskilt smart: jämfört med konventionella glödlampor förbrukar den upp till 80% mindre energi och lyser upp till 20000 timmar.

Bombilla inteligente OSRAM

TECKIN

Denna glödlampa från märket TECKIN är RGB-LED och låter dig skapa egna scener för att dina enheter ska fungera som du vill. Du kan skapa alla slags scener och börja ditt färgglada smarta liv från ditt personliga trådlösa belysningssystem. Du kan ansluta den till Amazon och slå på rummet medan hans händer är upptagen med att laga mat, eller stänga av ljuset i rummet utan att gå upp.

Bombilla inteligente TECKIN

LVWIT

Den har en effekt på 5 W och 470 lumen med bas E14 och du kan spara upp till 85% i din energiförbrukning. Det är smart och kompatibelt med Amazon Alexa, Google Home Assistant och Smart Life. En modell hade ett ljus som alltid måste beaktas.

Bombilla inteligente LVWIT

AISIRER

Installation av AISIRER smarta glödlampor är lika enkelt som vanliga glödlampor. Du behöver bara komma åt ett säkert 2,4 GHz WiFi-nätverk och de smarta lamporna ansluter till ditt WiFi-nätverk på bara några sekunder via en smart life-app. Anslut och kontrollera dina smarta WiFi-lampor var som helst i världen.

Bombilla inteligente AISIRER

LampUX

Denna 4,5 W E14 LED-lampa, avger ett starkt ljus på 380 lumen, motsvarande 40 W glödlampor, sparar 89% energi. Fungerar med Alexa och Google Home, låter dig styra lamporna handsfree med ett enda röstkommando. Färgtemperaturen kan ändras från kall till varmvit för att passa när som helst och kan nedtonas eller lysas upp med appen eller röststyrningen. Bombilla inteligente LE

Frontoppy

Lampan har hög ljusstyrka, motsvarande 100 W. Den smarta lampan som använder lysdioder istället för glödlampor. Producerar mindre värme, utmärkt för att spara energi. Den stöder Alexa, Google Home Assistant, och det är lätt att hjälpa oss med lamporna på / av samt ljusstyrkan. Ljusets ljusstyrka kan ställas in i procent från 1% till 100% av utdata, många olika scenarier kan konfigureras.

Bombilla inteligente Frontoppy

Emuni

Med den mest avancerade LED-belysningstekniken har E27-lampan med E27-uttag och en effekt på 9W i lysdioder en ljuskapacitet motsvarande de klassiska glödlamporna på upp till 70W, vilket ger energibesparingar på upp till 80%. andra 7W-lampor har den en ljusstyrka på 1000 lumen för att ge ett brett spektrum av ljusintensiteter. Det är kompatibelt med Amazon Alexa, Google Home och IFTTT, för att kunna ha en röststyrning av dem.

Bombilla inteligente Emuni

Anoopsyche

Färgtemperaturen för ANOOPSYCHE smart lampa kan ställas in från 2700K (varm) till 6500K (kall) och ljusstyrkan för smart lampa från 1% till 100%. Du kan välja mellan varmt (eller kallt) ljus. Den har enkel röststyrning med alla smarta lampor genom integration med Amazon Alexa eller Google Home, till exempel kan du säga »Alexa, dim den smarta lampan med 50 procent.

Bombilla inteligente anoopsyche