Bästa stöd som är kompatibelt med Nintendo Switch

De bästa stöden som är kompatibla med Nintendo Switch

Nintendo Switch är en konsol som kan betraktas som bärbar, trots Nintendos marknadsföring. De kallade det hybrid eftersom det kan anslutas till en TV tack vare en bas, men det är något som ett stort antal mobiler och surfplattor kan göra, även utan bas. Skillnaden, för att kalla det på något sätt, är att dess kontroller, de kontroversiella Joycons, kan kopplas bort och kopplas efter behag (förutom i Lite-modellen).

Bästa stöd som är kompatibelt med Nintendo Switch

Nintendo lade till en liten fot till konsolen för att stå på ett bord eller på ett av plan- eller tågbrickorna. Men det här lilla stycket, förutom att vara ganska spetsigt, presenterar inte något sätt att konfigurera sin vinkel eller höjd, så vid många tillfällen måste vi ta reda på hur man hittar en bekväm position att spela på den lilla skärmen.

Soportes para Nintendo Switch

Nintendo Stamp Games

Av denna anledning har olika tillverkare släppt ett stort antal stöd av alla slag för att försöka förbättra bekvämlighet erfarenhet, eftersom vi vet att spelbarhet har Nintendo något speciellt som alltid får oss att se deras spel som speciella.

Vi blev alla kär i sådana kraftfulla förslag från andra företag. Vi är förvånade över den grafiska kraften i The Last of Us Part 2 eller God of War. Och vi älskar sagan om Gears of War. Men när vi hämtar en Super Mario eller Legenden om Zelda , de kan fortfarande transportera oss till en magisk värld som är svår att förklara.

Stöd för att inte bryta nacken

Men vi är inte här för att prata om Nintendo-spel. Vi har valt en serie stöd så att vi kan spela dem på ett bekvämare sätt, eftersom det japanska företaget ibland gör sitt, och Switchens lilla fot är inte allt som man borde tänka på.

Mejores soportes par Nintendo Switch

Hori PlayStand

Hori är en pålitlig tillverkare i världen av konsoltillbehör. Det har också den officiella Nintendo-licensen, så det är säkert bland de bästa av de bästa supportarna för Switch. Den är också kompatibel med de två modellerna som säljs och möjliggör laddning via USB. Basen och ryggstödet är gjorda av halkskydd för att undvika stötar. Det har flera vinklar att placera där vi är mest bekväma.

Hori soporte Switch

Effekt A

Konstruerad för att spela och ladda konsolen samtidigt, gör det också möjligt att justera till olika vinklar tack vare dess tvåpunkts artikulation. Det är ytterligare ett stöd med den officiella Nintendo-licensen, vilket kan ses i dess färger och dekoration, med motiv från stjärnkaraktären, rörmokare Mario .

Effekt A

Zacro Switch Dock Base

Det är stöd och laddningsbas samtidigt. De Zacro Switch Dock Base låter dig spela i konsol- och tv-läge tack vare HDMI-utgången. Precis som resten av de stöd som hittills nämnts har den också olika vinklar för att underlätta Nintendo-hybridens synlighet. Det inkluderar också ventilationsgrillar för att förhindra att strömbrytaren värms upp efter flera timmars användning.

Zacro soporte-omkopplare

iVoler PlayStand

De iVoler PlayStand låter dig placera omkopplaren i upp till fyra justerbara höjder och fortsätta ladda konsolen medan vi spelar. Det är en annan av Nintendos designfel. Om vi ​​vill spela med det medföljande stativet är det omöjligt att ladda konsolen om det inte finns ett hål i bordet. Litet i storlek, detta stöd är skapat med halkfritt material för att undvika olyckor.

iVoler soporte Switch

Stöd för Switch TFY

Hittills har vi pratat om styva stöd att placera på ett bord, men det finns också stöd för nackstöd på bilar . Bakre passagerare kan åka medan de spelar sina favoritspel. Stödet är tillverkat av silikon och skyddar konsolen. Det ger också enkel åtkomst till din knappsats.

Soporte TFY para Switch

HJD Store justerbart stativ

De mest ekonomiska alternativet av allt är detta stöd skapat i plast med små gummifötter för att förhindra fall och minimera vibrationer. Den är kompakt och kan lätt bäras. Den kan också justeras i olika vinklar.

Soporte HJD para Switch

Fastnail 2in1

Två-mot-en Stöd för både bords- och bilstöd. Den har två delar tillsammans som möjliggör justering för alla konfigurationer. I en bil erbjuder den mer säkerhet i utbyte mot att förlora lite stabilitet.

Soporte Fastnail

Orzly fall och stå

Också ett två-i-ett-alternativ. Den här gången har vi en lock och ett stativ . Det liknar locken på tabletterna som gör att de kan stå upp. Det fina är att fodralet skyddar både rygg och skärm, så vi kan vara mycket säkrare när vi transporterar.

Soporte Orzly para Switch

QinCoon multifunktionellt stöd

Som framgår av fotografierna står vi inför ett konfigurerbart fotstöd för olika modeller av enheter, inklusive surfplattor, e-bokläsare och bärbara konsoler, till exempel vår älskade Switch. Låter dig placera terminaler från 4,7 tum till 13 .

Soporte QuiConn-omkopplare

Tomtoc PlayStand

Vi kommer till det sista stödet Tomtoc PlayStand . Det är också mångsidigt, så vi kan placera vilken enhet som helst upp till 7,9 tum som vi har. Naturligtvis tillåter det laddning medan vi spelar eller använder konsolen och har en justerbar arm i olika vinklar för att minska trötthet och undvika visuell trötthet.

Soporte Tomtoc Switch och smartphones