Galaxy S4 IDBOOX

De nya funktionerna i Samsung Galaxy S4 i detalj och i video

Samsung-Galaxy-S4-generic-02-IDBOOXFör lanseringen av Samsung Galaxy S4 har det koreanska företaget organiserat en ganska speciell presentation, en slags stor budgetshow. Alla nya funktioner i Galaxy S4 iscensattes av skådespelare, inklusive den berömda Jeremy. Resultatet var ganska speciellt. Men förutom de tekniska egenskaperna är det i dessa flera alternativ som styrkan på S4 ligger.

Om Samsung inte har gjort stora ansträngningar för designen av Galaxy S4 har företaget istället fokuserat all sin uppmärksamhet på dessa nya funktioner. Som JK Shin sa lyssnade Samsung på vad människor runt om i världen ville ha och utvecklade det för S4. Han måste bli den oumbärliga följeslagaren vid livets alla tider. Vi hittar alltså en mängd nya funktioner som Samsung tänker göra skillnad med.

Dubbel kamera Låter dig använda båda smarttelefonlinserna samtidigt medan du tar ett foto eller tar en video. Användaren kan således bädda in sitt ansikte i ett foto och vara en del av bilden. Fortfarande angående 13MP-kameran, funktionen Dramaskott låter dig fotografera en rörlig scen i en enda bild. Sound & Shot spelar in ljud och röst när du spelar in.

Samsung har också tittat på delningsfunktioner med Gruppspel. Med den här funktionen kan du ansluta mellan smartphones utan WiFi eller 3G för att dela musik, foton eller spela. Dela musik bygger också på principen om delning genom att spela musik samtidigt på 8 smartphones.

S-översättare riktar sig till resenärer. Det är en omedelbar översättare. Det fungerar med text som e-post, sms eller ChatOn och röst. Översättning kan göras från muntligt till skriftligt och vice versa. Appen innehåller tio olika språk: franska, tyska, engelska, kinesiska, italienska, spanska, japanska, koreanska och “brasilianska” portugisiska. Det här alternativet måste ses i situationen eftersom automatiska översättare ibland avslöjar överraskningar.

Vi går sedan vidare till nyheter om hantering av Galaxy S4. Smart paus och Smart Scroll har redan pratats om. Smart Pause slutar spela upp en video när du inte längre tittar på skärmen och Smart Scroll rullar en webbsida eller ett e-postmeddelande med detektering av blick och handledsrörelse. Fågelperspektiv redan finns på Galaxy Note 2 kan du förhandsgranska en fil genom att peka på den med fingret. Luftgest låter dig plocka upp eller bläddra på en webbsida med en handrörelse.

S Voice Drive är avsedd för förare, funktionen aktiverar röststyrning när du är i bilen. Optisk läsare känner automatiskt igen informationen på ett pappersdokument och erbjuder dig lämpliga åtgärder, som att ringa en person, definiera ett ord, skriva ett meddelande etc.

On kan fortfarande citera Titta på som gör Galaxy S4 till en fjärrkontroll eller Knox som delar upp Galaxy S4 i två säkra smartphones, en för arbete och en för personligt bruk. En nyhet som också är särskilt märkbar i kallt väder fungerar skärmen på S4 även med handskar. Samsung ger också inom den medicinska sektorn med S Hälsa, S4 tar nu hand om din hälsa.

Kort sagt, det är upp till dig att bedöma om alla dessa alternativ uppfyller dina förväntningar. Alla de nya funktionerna i S4 beskrivs i videon.

För att veta priset på Samsung Galaxy S4, det är så här.