Deezer Application Mac

Deezer: FLAC-stöd erbjuds med en Windows- och Mac-uppdatering

Deezer har släppt en ny version av sin applikation, både på Windows-datorer och Mac-datorer, vilket ger en stor fördel: FLAC-stöd. Detta gör det möjligt för användare att återfå CD-kvalitet utan förlust, istället för det komprimerade 320 Kb / s MP3-format.

Deezer Mac-applikation

Ett intressant element erbjuds tillfälligt. Faktum är att Deezer tillkännager att abonnenterna på sitt Premium +-erbjudande (erbjuds till 9,99 € / månad) har tillgång till FLAC utan extra kostnad fram till den 31 december. Från den 1 januari måste du ta Deezer HiFi-formeln som erbjuds till 19,99 € / månad. Hittills hävdar Deezer att de har 43 miljoner låtar tillgängliga för streaming, inklusive 36 miljoner i FLAC.

Inte alla kommer att vara intresserade av HiFi-formeln för att få FLAC-stöd, särskilt på grund av det pris som fördubblas varje månad och det faktum att MP3-formatet på 320 Kb / s är mycket tillräckligt för de flesta användare, särskilt de som går igenom en smartphone. Men det finns ett krav från purister som gillar att ha perfekt kvalitet, det är här Deezer möter deras krav.

Deezer är inte den enda aktören på marknaden som är intresserad av FLAC, det finns också Qobuz och Tidal.