Deezer Famille

Deezer lanserar ett familjerbjudande till 14,99 € / månad giltigt för 6 personer

Deezer tillkännagav idag lanseringen av sitt nya erbjudande, Deezer Family. Erbjuds till 14,99 € / månad och tillåter 6 medlemmar av samma familj att lyssna på musik och njuta av premiumförmåner (ingen reklam, lokal musiklagring etc.) för alla .

Deezer-familjen

Denna typ av erbjudande debuterade i juni 2015 med Apple Music. Apple hade verkligen slagit hårt genom att framgångsrikt förhandla om ett sådant avtal med skivbolag, medan abonnemanget för en person är 9,99 € / månad. Många har därför tagit familjeerbjudandet. Men sedan dess har andra spelare inom musikströmningsbranschen kunnat få tillstånd att erbjuda samma tjänst. Spotify har erbjudit det i några veckor, ditto för Google med Google Play Musik. Så nu är det Deezers tur.

De 6 personerna har var och en sin egen dedikerade profil, det är inte ett vanligt konto som delas. Alla kommer att ha sina spellistor, inställningar och allt som följer med dem. 14,99 € / månad faktureras till den första användarens konto som sedan kan bjuda in 5 personer att gå med i hans Deezer Family-erbjudande.

Det är på plats nu på Deezer-webbplatsen.