Dyraste iPhone i världen: 11 Pro Max guldpläterad

Den dyraste iPhone i världen: 11 Pro Max guldpläterad

En iPhone designad för få

Om du har vunnit lotteriet eller är så lycklig att kunna vinna tusentals euro om dagen och vill skämma bort dig, kanske du är intresserad av den här versionen av iPhone 11 Pro Max med 512 GB lagringsutrymme täckt av … 18 karat guld! Förpackat av London Assay Office och marknadsfört av Goldgenie, ett företag baserat i den brittiska huvudstaden och i Dubai, kan den här enheten vara din för exakt mängd 15 521,55 € .

Dyraste iPhone i världen: 11 Pro Max guldpläterad

Telefonen är gjord på beställning, eftersom den inte har ett pris som kan antas av någon. Den har bara versioner i 256 GB och 512 GB, den minsta är den med ett lägre pris. Inom dessa kan du beställa med Apple-logotyp gjord med diamanter eller inte, vilket också höjer priset. I vilket fall som helst är de inte särskilt tillgängliga mobiler för alla, utan resultatet av ett infall som bara de högsta eliterna har råd med.

Denna Goldgenie-kollektion definieras som ett team som behandlas med försiktighet, först dekonstrueras innan det badas i ett delikat lager av solid metall med massivt guld. Det har GG Hallmark-kvalitetsmärket, som intygar att ädelmetallen som används är äkta äkta guld. Trots att man inte specifikt specificerar vikten på den här enheten sägs det att den inte är för tung jämfört med den ursprungliga versionen av Apple.

Finns det förändringar i dina fördelar?

Utöver den estetiska terrängen, som redan i sig är mycket slående, skulle vi hitta en iPhone precis som de vanliga versionerna . Det vill säga samma processor, samma kameror, samma versioner av iOS, etc. Förpackningen är original från juvelerare, men inuti hittar vi identiska laddare, kablar, användarhandböcker och till och med de legendariska EarPods för att lyssna på musik.

iPhone de oro

Vad vi inte vet med säkerhet är frågan om garanti . Vi förstår att efter att ha manipulerats tidigare kommer du att ha tappat din lagliga garanti med Apple, men det säljande företaget kommer att ta hand om alla problem som kan uppstå både med guldmaterialet som täcker telefonen och med mjukvaru- och hårdvaruproblem. Det är inte för mindre med tanke på de pengar som måste investeras i den här telefonen, eftersom det inte skulle vara den billigaste butiken att reparera en iPhone.

Samma företag marknadsför andra elektroniska produkter med liknande guldpläterade. På detta sätt kunde vi hitta andra iPhone-modeller, men också iPad och Apple Watch. Det är uppenbart att vi inte kommer att kunna vittna om hur det känns att använda den här telefonen och tyvärr kommer varken du som läser detta att kunna köpa den säkert. Men det är åtminstone nyfiken, eftersom telefonen vi har pratat om är den dyraste iPhone som marknadsförs idag. Det kan finnas några andra smycken du kan lita på för att anpassa din telefon med diamanter och andra värdefulla material, men i slutändan handlar det om anpassning och inte något du redan köper förinställt.