Molotov TV 10 600x367

Den franska tjänsten Molotov samlar in miljontals euro i medel

Molotov syftar till att revolutionera TV-marknaden genom att vara tillgänglig på många plattformar och erbjuda ytterligare tjänster, såsom molninspelning, möjligheten att ha en tydlig skärm och mycket mer.

Molotov TV 10

Idag har Molotov samlat in 4 miljoner euro. De betalades av Sky, en brittisk satellit-tv-operatör. Detta val är intressant att veta att Sky inte finns i Frankrike. Men han noterar i ett uttalande att denna investering är en del av en rad andra investeringar där han vill driva på innovativa nystartade företag.

TechCrunch kontaktade Molotov, den franska tjänsten noterade att denna investering från Sky bara var en del av en mycket större insamling. Inga mer specifika detaljer har emellertid släppts, vi vet inte vem de andra investerarna är.

Molotov finns för närvarande på iPhone, iPad, Apple TV, Mac, Windows och Linux. Det kommer snart på anslutna TV-apparater från LG och Samsung. Molotov låter dig titta på olika TV-kanaler gratis, lagligt. Det finns ett betalt erbjudande för att ha premiumkanaler och 100 GB utrymme för att spela in innehåll.